IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:03 | 11 февруари 2018
Обновен: 02:26 | 15 април 2024

Седмичен хороскоп за 12 – 18 февруари 2018 г. - БЛИЗНАЦИ

Жените Близнаци ще постигнат успех след дълъг период на работа и борба

По материала работи: manager
Седмичен хороскоп за 12 – 18 февруари 2018 г. - БЛИЗНАЦИ

 

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица може да очаквате най-различни събития свързани с мъжете в семейството ви. Те определено ще са важни, специални или определящи по някакъв начин тяхното бъдеще.


Предстоят ви различни празници свързани с раждането на дете, рожден ден на приятел или роднина и др.


Във финансов план ваши стари задължения или притеснения и тази седмица няма да могат да намерят своето разрешение. Много е възможно да търсите тяхното разрешение в погрешна посока или с помощта на неправилните хора.


Ако успеете добре да огледате или прецените нещата, ще може да видите по-ясно своите грешки, за да ги коригирате.


В професионален план вероятно ще има поява на нови хора там където работите, като колеги, клиенти, дистрибутори, пациенти и др. Новите хора ще изискат от вас и едно ново внимание, по-различно отношение, представяне и др.


Дайте си време да опознаете тези хора и не бързайте с преценките си.


Събиранията и срещите ви през тази седмица (независимо от поводите за тях) почти винаги ще са емоционални и запомнящи се.


Някои от тях може да ви изненадат с присъствието на хора, които не сте виждали отдавна.


Като цяло това ще бъде една седмица на важни събития в семейството ви, като в работата си по-скоро ще сте ангажирани с рутинни задачи.


Жените Близнаци ще постигнат успех след дълъг период на работа и борба за неговото реализиране. Това ще е в основата на една особена радост, която ще изпитате най-вече заради факта, че не сте изгубили надежда, нито сте търсили лесен успех.

Коментари

Новини Варна