IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:04 | 11 февруари 2018
Обновен: 16:57 | 7 април 2024

Седмичен хороскоп за 12 – 18 февруари 2018 г. - РАК

През тази седмица има голяма вероятност да осъществите едно пътуване

По материала работи: manager
Седмичен хороскоп за 12 – 18 февруари 2018 г. - РАК

 

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще преживеете няколко скучни дни, но пък ще имате възможност да си починете по-добре и да се възстановите от някои физически или емоционални натоварвания напоследък.


Мнозина ще имат повод да се срещнат с приятели или роднини във връзка с празник в живота на млад човек или дете.


Една важна част от разговорите ви тази седмица ще бъдат с хора отблизо и далеч, които ще определят ваши бъдещи действия и планове. Може да разговаряте по теми свързани с различни документи, имоти, евентуални бъдещи гостувания и др.


През тази седмица има голяма вероятност да осъществите едно пътуване, за което сте направили предварителна подготовка или проучване. Като цяло плановете ви свързани с пътуване или с хора от друго населено място ще се развият благоприятно за вас.


През тази седмица може да ви изненада новина свързана със здравословен проблем на човек, когото познавате. Притесненията ви или нервността ви тази седмица ще имат отношение към важен договор или документ.


Възникне ли забавяне, знайте че си има причина, която не зависи от вас. Оставете тези неща да се развият по естествен път.


В края на седмицата мнозина ще поканят гости в дома си или ще отидат на гости в дома на приятели, роднини, съседи. Не мисля, че за това ще имате някакъв специален повод.


В любовта седмицата ще благоприятства новите запознанства, особено при мъжете Рак. Тепърва ще преживеете с тях силни и позитивни емоции.

Коментари

Новини Варна