IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:02 | 11 февруари 2018
Обновен: 23:45 | 26 април 2024

Седмичен хороскоп за 12 – 18 февруари 2018 г. - ТЕЛЕЦ

В любовния си живот избягвайте прояви на ревност

По материала работи: manager
Седмичен хороскоп за 12 – 18 февруари 2018 г. - ТЕЛЕЦ

 

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица неочаквано ще ви се наложи да промените свои планове или срещи. В повечето случаи това ще се случи поради по-голямата ви заетост или липсата на подходящи обстоятелства за тяхната реализация.


През тази седмица ще ви се наложи да присъствате на събитие или да имате по-чести разговори с родственици, които не живеят заедно с вас. Нещата по-скоро ще се случват при тях, отколкото при вас.


През седмицата ще научите позакъснели вече новини свързани с раждането на дете. Вероятно това събитие се е случило някъде надалеч от вас или касае хора от миналото ви, с които нямате чести контакти.


През тази седмица е добре да бъдете по-предпазливи в действията си, за да можете да се предпазите от всякакви опити за измама, грешки или вид кражба.


Понякога едно такова заблуждение може да възникне изцяло по ваша вина. Не бъдете разсеяни в съхранението или опазването на документи, лична поща, снимки и др.


В емоционален план тази седмица може да преживеете разочарование или да загубите приятелство. Едно такова събитие сега в никой случай няма да е неочаквано.


Не си губете времето да задържите нещо, което вече не ви принадлежи или е отживяло своето време в живота ви. Колкото по-скоро продължите напред, толкова по-бързо нови слънчеви моменти ще дойдат в живота ви.


През седмицата ще преживеете интересно събитие свързано с жена от семейството ви. Присъствието на повече жени в сънищата ви няма да е случайно.


В любовния си живот избягвайте прояви на ревност, особено ако те са провокирани от приятелски съвети или намеци. Всяка чужда намеса в любовта сега ще е във ваша вреда. Слушайте единствено сърцето си…

Коментари

Новини Варна