IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
17:39 | 13 февруари 2018
Обновен: 20:10 | 28 март 2024

10 „случайно дочути“ истории, които доказват, че любовта наистина съществува

Мъжът ми ми каза „Само ако знаех каква страхотна жена ще бъдеш, щях да дойда при теб, веднага щом се науча да ходя“

По материала работи: Пламен Янков
10 „случайно дочути“ истории, които доказват, че любовта наистина съществува

Вярваме, че любовта е най-яркото и искрено чувство, което човек може да изпита. С тези малки истории, изпълнени с нежност, грижа и радост, редакторите на obekti.bg се надяват да накарат дори и най-закоравелите скептици да повярват, че любовта наистина съществува. 

 

Баба ми и дядо ми са на 70. Един ден говорех с дядо ми за неговата младост. Внезапно, когато баба ми влезе в стаята, той ми каза „Ето я моята вселена!“ Този комплимент ми прозвуча много по-готино от тези, които аз получавам от гаджето ми.
Една сутрин преди месеци, съпругът ми стана 20 минути по-рано от обичайното, за да зашие една дупка в ръкавицата ми. ДА ЗАШИЕ ДУПКА В ПРОКЛЕТАТА МИ РЪКАВИЦА! Така че пръстите ми да не измръзват в студа. И двамата имахме невероятно натоварени графици по това време с купищата допълнителна работа и всички предколедни приготовления. Никакво време за обяд, остави за купуване на нови ръкавици. Той никога не ми подарява цветя и рядко прави комплименти, но неща като това ме оставят без съмнение за искренността на нашите чувства и богатството на любовта ни. 


Днес мъжът ми ми каза „Само ако знаех каква страхотна жена ще бъдеш, щях да дойда при теб, веднага щом се науча да ходя.


Миналата година мъжът ми трябваше да замине на изненадваща командировка точно сутринта на Свети Валентин. Но той не ме остави да скучая и да се отчайвам. Когато се прибрах у дома същата вечер, открих на масата любимата си шоколадова торта и картичка със сърце на нея. Картичката съдържаше точно три думи, но тези думи наистина ме зарадваха: „Само за теб!“


Майка ми взима одеколона на баща ми и пръска из стаята, в моментите, когато той ѝ липсва. Тя казва, че това помага да се създаде „ефектът на присъствието“. И когато баща ми се прибере у дома, той усеща одеколона и се усмихва: „Мислила си за мен!“


В университета се влюбих в едно момиче, което има проблем със слуха. Тя учи за преводач на жестомимичен език. Аз също уча езика, за да мога да я поканя на среща.

 


 

Съпругът ми има постоянна телесна температура 36 градуса, а аз – 37. Затова моят любим винаги зъзне, а на мен постоянно ми е горещо. Можете да си представите колко добре се чувства всеки от нас в прегръдките на другия. Той се топли, а аз се охлаждам – идеалната двойка! 


Баба ми се омъжила в ранна възраст за мъж, когото не обичала. През целия си живот тя изпитвала силни романтични чувства към друг човек. Първо те не можели да бъдат заедно, защото и двамата били женени, после животът и децата раздалечили пътищата им. Един ден, на 90-годишна възраст, те случайно се срещнали в болницата. Първото нещо, което някогашният възлюбен на баба ми казал, било „Най-накрая те открих!“ След което решават да изживеят остатъка от дните си заедно.


Днес, когато се събудих, открих, че съпругът ми ме е гримирал, докато спя. „Направих го, за да имаш повече време за сън“ – обясни той. Между другото, мъжът ми е професионален гримьор. 


Миналата вечер с мъжа ми се разхождахме из града. Просто се мотаем, лудеем и си говорим. Внезапно ни спря млада двойка с молба да им дадем имейл адреса си. Те обясниха, че са ни видели да се целуваме на улицата и не можели да спрат да ни снимат. Така нашият семеен фотоалбум се обогати с десетки щастливи снимки на нас двамата. Наскоро празнувахме 25 години от светбата си. Какъв неочакван подарък за годишнината ни!

 

Прочетете още от Някои от най-великите любовни истории

Коментари

Новини Варна