IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
13:11 | 13 февруари 2018
Обновен: 04:42 | 29 март 2024

8 знака, които показват, че той наистина те обича

Гордее се с успехите ти и разказва на всички за тях

По материала работи: Пламен Янков
8 знака, които показват, че той наистина те обича

Любовта на екрана и в романтичните книги ни кара да мислим, че мъжът, който обича една жена, винаги трябва да изразява любовта си с огромно количество цветя или бижута, да прави луди неща и да спаси света, воден от любовта си, разбира се. Толкова сме свикнали да мислим по точи начин, че когато не получим такива любовни сигнали, се разочароваме и чувстваме, че човекът до нас не ни обича. Но това наистина ли е вярно? Или мъжете изразяват любовта си по различен начин?

 

В реалността, където всеки има своите собствени задължения, проблеми и личен живот, нещата стоят по малко по-различен начин. Но следващите 8 признака, подбрани от dama.bg, категорично ще ти подскажат едно - той те обича, дори и да не прави нещата, които мъжете по филмите правят:

 

8. Той слуша повече, отколкото говори

Мнозинството от мъжете не отказват да говорят за себе си и за постиженията си. Но това не е начинът, по който един любящ мъж би показал на избраницата на сърцето си, че я обича, нали? По-скоро би слушал с интерес и би задавал въпроси на любимата си, защото истинската любов предполага интерес и съпричастност, дори ако разговорът не е на някоя толкова сериозна тема. Ако твоята половинка не се интересува от твоите мисли и притеснения и отказва да те слуша, но може да обсъжда биткойните или друга наболяла тема в продължение на часове, е време да преосмислиш вашите отношения.

 

7. Той се интересува от семейството и приятелите ти

Влюбеният мъж се интересува от семейството и приятелите на своята половинка, защото те са важна част от живота и на двамата. Ако наистина те обича, той никога не би си позволил да ти забрани да общуваш с тях и винаги ще помогне, ако имат нужда от помощ, въпреки че може и да не ги харесва много много. 

 

6. Никога не те игнорира по време на разговор 

Колко често забелязваш ситуации, в които жените са изключени от спор, защото мъжете им не смятат, че да достатъчно компетентни да влязат в него? Един любящ мъж никога няма да си позволи да направи подобно нещо и ще се отнася с любимата си като към равноправен партньор, чието мнение ще зачита винаги. 

 

5. Той се гордее с успехите ти и разказва на всички за тях

Много мъже мразят, когато жените им постигат своите цели, особено в професионално отношение. Особено ако те самите често се провалят. Но един любящ мъж би се гордял с успехите на своята половинка и би бил истински щастлив, ако тя постигне нещо, за което толкова се е борила. Освен това той няма да се поколебае да разкаже на приятелите си всичко и ще бъде изпълнен с гордост и вълнение.

 

4. Той е благодарен, че те има и винаги ти го показва

С любящ мъж до себе си всяка една жена би се чувства специална, важна и значима. Важно е обаче, дори и след години, мъжът до нея да показва своята благодарност и уважение към нея, да не я приема за даденост и действията му да показват само едно - "Ти си единствена и те обичам!". 

 

3. Той отстъпва, дори когато знае, че е прав 

Всяка връзка е изградена на основата на компромиси. Разликата между успешните и неуспешните връзки е, че в една връзка без любов това се случва поради натиска на един от партньорите. Но един мъж, който обича жената до себе си, винаги би направил крачка назад, просто защото знае, че тя ще бъде щастлива. 

 

2. Той уважава мнението ти, дори когато е различно от неговото

Позицията тип "Има 2 мнения: моето и грешното!" не е свързана с любов. Дори ако мъжът е свикнал да бъде упорит и да не приема възгледите на другите, всичко се променя, когато срещне жената с главно Ж. Той ще бъде готов да разбере и да приеме нейното мнение дори и да не е съгласен напълно.

 

1. Ти си негов приоритет

Един любящ мъж винаги взима решение, което е съобразено с половинката му. И не само защото я обича, но и защото знае, че тя е част от неговото настояще и бъдеще. Ако твоят любим прави това, поздравления - имаш човек, който истински те обича, уважава мнението ти и винаги мисли за вас като за едно цяло!

Коментари

Новини Варна