IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
16:25 | 17 февруари 2018
Обновен: 19:13 | 19 април 2024

Недостатъци на звездите, които те превърнаха във визитна картичка

Особеният чар на някои знаменитости

По материала работи: Пламен Янков
Недостатъци на звездите, които те превърнаха във визитна картичка

Всеки човек, дори и ако той е знаменитост с многомилионна армия от фенове, има своя недостатък. Някой не са доволни от формата на носа си, други смятат че очите им не са достатъчно сини. Има сред звездите такива, които са успели да превърнат своите привидно очевидни недостатъци в предимства, пише Elle, цитирано от tialoto.bg. Кои са те?

 

Кейт Босуърт

От детството Босуърт страда от заболяване, наречено секторна хетерохромия. При него част от ириса е с различен цвят. Но това не попречи на Кейт да направи успешна кариера в Холивуд и дори да плени сърцето на Орландо Блум, макар и не задълго.

 

Парис Хилтън

Богатата наследница, която наскоро се сгоди за актьора Крис Зулка, често е в списъка на най-сексапилните жени. Независимо че има недостатък – паднал клепач. През годините тя се е научила умело да крие този недостатък с грим, който иначе придава уморен вид.

 

Мерилин Монро

Мерилин Монро е имала лека форма на кривогледство, поради което в началото на кариерата си често е получавала отказ от режисьорите за различни роли. Всичко това се променило в момента, когато актрисата се научила да използва в своя полза този недостатък. А както е известно на нейния поглед не е устоял и президентът на САЩ.

 

Каролина Куркова

Чешкият модел Каролина Куркова е известен модел на бельо и бански костюми, беше и ангел на Victoria's Secret. Независимо, че русокосата красавица няма пъп. Той бил заличен при операция за отстраняване на пъпна херния.

 

Летисия Каста

Успешната кариера на френския модел е доказателство, че не всичко трябва да бъде абсолютно перфектно, за да постигнеш слава и признание. Нейните неправилно подредени зъби се превърнаха в нейна визитка. И няма да я замени за холивудска усмивка.

 

Ванеса Паради

Някой би казал, че и тя няма перфектната усмивка заради разстоянието между предните й зъби. Но тя не се притеснява, нито се срамува. И също е една от нейните отличителни черти, които я правят разпознаваема в цял свят.

Коментари

Новини Варна