IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
00:01 | 17 февруари 2018
Обновен: 15:52 | 14 април 2024

Седмичен хороскоп за 19 - 25 февруари 2018 г. - ОВЕН

Вглеждайте се в подробностите

По материала работи: manager
Седмичен  хороскоп за 19 - 25 февруари 2018 г. - ОВЕН

През тази седмица може да ескалира усещането, че не всичко зависи от вас, понеже се сблъсквате с външни и независещи от вас обстоятелства, които препятстват бързото придвижване в желаната от вас посока, като минимум може да се сблъскате с вид некоректност. Преди да продължите напред следва отстраните от пътя си онова, което препятства развитието ви, чувството на щастие-общо. Звездите много силно ще ви подтикват в тази посока.

 

Същевременно пред мнозина ще се оформят все по-ясно алтернативи за развитие, които ще засегнат ключови за вас въпроси, ще подействат като облекчение, ще имат положителен ефект върху имиджа ви и т.н.

 

А някой, които са по-смели и упорити, ще сбъднат своя тайна мечта.

 

Все пак следва да сте по-внимателни при пътувания, въпроси свързани с правни казуси-буквално и в преносен смисъл. Вглеждайте се в подробностите, допитвайте се до професионалисти, ако е възможно- отложете подобни ангажименти за март.

 

Хора извън близкото ви обкръжение също може да ви тревожат, не ги изпускайте от поглед, за да не изпуснете водещи за вас тенденции.

 

От horoskop-astrom.com

Коментари

Новини Варна