IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
13:49 | 20 февруари 2018
Обновен: 21:40 | 24 април 2024

Николета готова за второ: Да, вече го искам!

"Няколкото килограма в повече ни най-малко не ме притесняват"

По материала работи: Пламен Янков
Николета готова за второ: Да, вече го искам!

Николета Лозанова за първи път разкри подробности около раждането на Никол - дъщеря й, която вече е на 6 години, пише dnes.bg.

 

"Раждането беше леко, секцио по лекарска преценка, но ме изненада няколко дни по-рано от планираното. Наложи се сама да стигна до болницата и после да съобщя щастливата новина на близките ни с Валери. Имах здравословни проблеми няколко дни по-късно, които застрашаваха живота ми, но докторите овладяха състоянието ми и слава Богу и аз, и Никол бяхме добре".

 

Плеймейтката не конкретизира какво точно се е случило с нея, но е благодарна на съдбата, че е благословена да бъде майка. И е категорична, че най-трудните моменти от майчинството са онези, в които детенцето е болно.

 

Независимо дали говорим за настинка или нещо по-сериозно, Николета казва, че в подобни моменти сякаш светът свършва за майката, която е много по-сенситивна и фаталистично настроена.

 

"Душата ми е свита, а гледката на детето ме смачква - искрена е тя. - Тогава дори аз, която съм много спокойна, не мога да се позная. Пътите, в които сме били в болница, са най-кошмарните ми спомени и съм убедена, че всяка майка ги изживява така".

 

В момента майка и дъщеря живеят заедно в Кипър, където Никол се чувства много щастлива от това, че не ходи на градина и прекарва всяка минута с майка си.

 

Николета наскоро обяви, че е готова отново да стане майка, а ето какво обеща сега в "36,6 за мен", ако това стане реалност: "Да, вече го искам и вярвам, че скоро ще бъде факт, дай Боже!

 

Няколкото килограма в повече ни най-малко не ме притесняват, даже смятам, че придават допълнителен чар, но ще бъда модерна, съвременна бременна. Познавайки се, не страдам от комплекси, заради които да изпадна в нелегалност, напротив, бих направила всички ви съпричастни с моето щастие, чрез много споделени кадри с бременното ми коремче".

Коментари

Новини Варна