IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
08:30 | 25 февруари 2018
Обновен: 14:48 | 15 април 2024

Астросъветът за днес: Да не се предприемат рисковани дейности

Подходящо е за начало на гладуване

По материала работи: Борис Проданов
Астросъветът за днес: Да не се предприемат рисковани дейности

Днес ще сме изложени на влиянието на много космически фактори – Лунното влияние по знак, два различни лунни дни, много планетни аспекти, които са взаимно противоречиви. Едни от тях ни правят раними, други агресивни. Едни ни носят приповдигнато настроение, други ни депресират. Ще споменем само някои от тях.

 

Венера и Марс образуват квадратура в 14:03ч. Характерни ще са проблеми в романтичните и сексуалните отношения. Може да се прояви чувство на ревност, агресивност, бурни страсти. Сексуалните излишества или недостатъчно внимание към чувствата могат да създадат проблеми в отношенията. Луната и Слънцето сключват тригон (16:41ч), което означава период на хармонизация и стабилност. Хората ще се чувстват оживени и в приповдигнато настроение. Почти по-същото време обаче Луната прави квадрат със Сатурн, което може да премине в недоволство като цяло, лошо настроение. Понижена жизненост, умора, депресия. Неблагоприятно за общуване по това време с по-възрастни хора.

 

Луната е в знак Рак от 05:07ч до 06:43ч на 27 февруари. Хората са по-чувствителни и лесно раними. Затварят се в себе си и се потапят в своя вътрешен свят. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, чистене, грижа за дрехите и обувките. Не давайте пари назаем. Добре е да поспите през деня, вниманието сега е занижено. Топлота, доброта, задушевност, желание да бъде привлекателна ще преследва жените. Най-благоприятното си влияние Луната дарява сега. В никакъв случай не търсете утеха в храната. Последствията от кулинарните излишества ще се отразят зле на храносмилателната система. Уязвими са стомаха, дванадесетопръстника, млечните жлези. 10 лунен ден продължава до 13:08ч.

 

В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела - успехът ни ще бъде обезпечен. Луната помага да бъдем по-открити и общителни, настройва към духовно развитие, разширява кръга на интересите, засилва остроумието, активността. Хората стават оригинални и независими, самоуверени. Не се препоръчва уединение. 11 лунен ден започва от 13:08 и продължава до 14:10ч на следващия ден.

 

Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с енергия. В него се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. Желателно е да не пипате железни предмети.

 

Подходящо е за начало на гладуване. Заболявания започнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и продължително. Трудно се поддават на лечение. Това засяга предимно жените. Всяко медицинско вмешателство заради неприятни последици трябва да бъде особено внимателно и минимално. По време на 11-ия лунен ден се препоръчват очистителни процедури, като например почистване на аурата от негативите чрез измиване, натриване със сол, чрез Рейки, обикаляне около тялото и по чакрите със запалена свещ и други познати ви техники. Ефективно изчистване не само физическо, но и духовно. Можете да четете молитви, мантри.

 

Сложен ден и енергийно много силен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво значение. Отношения - Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

 

Секс - Период на висока активност. Правете любов за удоволствие, не сдържайте емоциите. Трябва да има секс по взаимно желание, не по задължение или да се отбие номера. В противен случай рискувате да влошите здравословното си състояние и да не получите никакво удовлетворение. Подстригване - В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

novini.bg

Коментари

Новини Варна