IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
20:24 | 8 март 2018
Обновен: 12:02 | 2 април 2024

Австралийка роди минути, след като разбра, че е бременна

27-годишната жена мислела, че има стомашни болки

По материала работи: Ставри Таргов
Австралийка роди минути, след като разбра, че е бременна

Австралийка, откарана по спешност в болница със стомашни болки, е родила момченце - само 15 минути, след като е разбрала, че е бременна в деветия месец, пише в. "Дейли експрес".

 

27-годишната Джейд Лорънс от Пърт мислела, че страда от апендицит, след изпитала силни болки, докато си взимала душ преди работа и се наложило спешно да бъде откарана в болница. При прегледа с ултразвук жената била шокирана да чуе сърдечните тонове на бебето.

 

Джейд обаче нямала време да осмисли новината за бременността си, тъй като само 15 минути и четири напъна по-късно на бял свят в отлично здраве се появил синът й Джакс.

 

Вестта, че ще става татко, сварила неподготвен и партньора на Джейд Лорънс, Кърт Стюарт, и той не успял да стигне навреме в болницата, за да присъства на раждането.

 

Джейд разказва, че не е забелязала никакви признаци на бременност, освен слабо наддаване на тегло, което приписала на недостатъчната си физическа активност и нездравословно хранене. Дори двата теста, които си направила, показали отрицателен резултат.

 

Оказало се, че Лорънс страда единствено от синдром на поликистозните яйчници - състояние, при което зачеването често е затруднено, и въпреки бременността е продължила да има месечен цикъл.

 

Джейд допълва, че е била притеснена как ще реагира партньорът й на неочакваната вест. 32-годишният Кърт Стюарт обаче споделя, че се е почувствал на "седмото небе" от щастие и дори се разплакал, когато е чул новината, съобщава БТА.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна