IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
21:47 | 10 март 2018
Обновен: 09:07 | 19 април 2024

5 дискретни, но сигурни знака, че той те иска

Ако си влюбена до полуда, но не знаеш дали изпитва същото към теб, има начин да го разгадаеш

По материала работи: Пламен Янков
5 дискретни, но сигурни знака, че той те иска

Ако си влюбена до полуда, но все още не си сигурна в чувствата му към теб, има начин да разгадаеш ребуса на сърдечните му терзания. Има няколко простички сигнала, които могат да ти подскажат, че мъжът насреща бленува с цялото си същество да те вземе в обятията си. Поогледай се за тях и ако ги откриеш, бъди сигурна, че той силно те желае.

 

1. Търси те с поглед 

Погледът му жадува за лицето ти, което е опиат за очите му. В моментите, в които се разминавате по коридора или разговаряте, той те поглежда и трудно откъсва очи от твоите. Дори и краткият контакт с очите, може да ти подскаже, че той е привлечен от твоя чар, но най-вероятно е малко по-срамежлив.

 

2. Очите му се плъзгат по тези три стратегически места от тялото ти

А местата са – гърдите, устните и дупето. Сексолози и психолози са единодушни, че това са най-стратегическите места, които събуждат сексуалните помисли на мъжете.

 

3. Изчервява се

Погледите ви се срещат, а върху лицето му изплуват издайнически червеникаво-розови пламъчета? Е, станеш ли свидетел на подобни багри върху страните на мъжа отсреща, бъди сигурна, че в този момент сърцето му бие лудо по теб. Имай предвид, че изчервяването е функция на тялото, която не можем да контролираме. Така че, това е категоричен знак, че въпросният мъж е в плен на чара ти.

 

4. Търси физическа близост с теб

Обърни внимание дали не те докосва често по ръката, докато сте близо един до друг. Може би оправя кичур от косата ти или просто често търси повод да те заговори. Каквото и да е, това е сигурен знак, че е луднал по теб, че те харесва, приятно му е в твоята компания и държи да привлече вниманието ти към себе си. Ако и ти си заинтригувана от него, какво чакаш, отговори на желанието му с флирт, докосване, усмивка или комплимент.

 

5. Позволява си по-интимни шеги

Всякакви подмятания какво би направил с теб, ако му паднеш, всъщност не са съвсем на шега. Както имаше една приказка, добре че е майтапът, за да си кажем истината. Интимните бъзици са категоричен признак за действителни намерения.

woman.bg

Коментари

Новини Варна