IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:03 | 10 март 2018
Обновен: 07:07 | 22 април 2024

Седмичен хороскоп за 12 -18 март 2018 г.- БЛИЗНАЦИ

Ще отделите доста време за размисъл относно събития, които преживявате напоследък

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп за 12 -18 март 2018 г.- БЛИЗНАЦИ

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще отделите доста време за размисъл относно събития, които преживявате напоследък. Усещате, че сте на прага на важни промени в личен или в професионален план и това ви кара да обмисляте нещата по-внимателно, за да избегнете евентуални рискове. 


Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на нови източници на допълнителни доходи. 


В работата ви може да преживеете седмица на отлив: по-малко ангажименти, по-малко продажби или клиенти, но това ще бъде временно. Използвайте този период да подобрите свои знания и умения, да подредите нещата си за да можете да работите по-рационално за в бъдеще. 


През тази седмица ще имате приятен ангажимент или ще присъствате на важно събитие (събиране) свързано с мъж. 

 

 

През тази седмица ще направите няколко посещения при работодател, финансова институция или ще се срещнете с хора, с които имате парични дела. Това ще бъде благоприятно време за получаване на пари, кредит, разговори за по-добро заплащане и др. 


Неочакван спор или конфликт с млада жена може да ви накара да се ядосате сами на себе си, за липсата на контрол върху собствените си емоции. 


Мъжете над 35 години ще имат възможност да получат важни отговори на въпроси, които са им създавали притеснение напоследък. Това е време за разчистване на неясни отношения, недомлъвки и всякакви лични или семейни притеснения. 


Младите жени Близнаци ще имат напрегната седмица поради многото неочаквани събития и промени. 

 

Коментари

Новини Варна