IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
00:10 | 10 март 2018
Обновен: 05:32 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп за 12 -18 март 2018 г.- КОЗИРОГ

Ще преживеете някои емоционални проблеми с приятел

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп за 12 -18 март 2018 г.- КОЗИРОГ

Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица ще преживеете някои емоционални проблеми с човек от кръга ви приятели, който или има здравословни проблеми или неговите действия ще бъдат в основата на проблеми във вашия живот. 


Тази седмица ще сте зависими от решения или ангажименти с мъж, най-вероятно от семейството ви или по-далечен роднина. 


През тази седмица не допускайте песимистични или депресивни настроения, защото сте в процес на важна и позитивна промяна в живота си. 


Тя няма да стане за един ден и вероятно няма да обхване само тази седмица като период на развитие. Сега от вас се изисква повече търпение и следване естествения ход на събитията. 


Тази седмица ще преживеете важно (а може би и неочаквано) събитие в семейството си. То определено ще бъде специално и силно емоционално, шанс или късмет за някой около вас. 


Сега може да търсите начин да помогнете на млад човек за разрешаването на лични проблеми, но внимавайте помощта ви да не отиде напразно или да не бъде разбрана правилно. 


Мъжете над 35 години ще имат повече работа в къщи и повече семейни задължения. Опитайте се максимално да планирате ангажиментите си, за да не се натоварите в някои дни повече отколкото са възможностите ви. 


Младите мъже ще търсят начин да се измъкнат от една неприятна ситуация, но вероятно е по-добре да споделите проблемите си с близък човек. 

 

Коментари

Новини Варна