IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:04 | 10 март 2018
Обновен: 21:19 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп за 12 -18 март 2018 г.- РАК

Ще разрешите финансов проблем

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп за 12 -18 март 2018 г.- РАК

Ако сте родени под знака на Рак пред вас е една седмица, която ще ви зарадва с пари или с разрешаването на проблем от финансов характер. Сега ще се ангажирате с приключването на парично задължение, плащане на битови сметки, разходи за здраве и др. 


През тази седмица ще имате много по-динамична комуникация с приятели или роднини. Повечето от вас ще създадат нови познанства със странни или различни хора от други държави, култури или религии. 


Сега ще бъдете отворени за нови знания и за нови хора в живота си като цяло. 


През тези седем дни ще имате очаквания за развитието на важни събития в живота на момиче или млада жена. 


Ако трябва да помогнете ще го направите с удоволствие. Като цяло в този план могат да се очакват преди всичко положителни събития, отколкото проблеми. 


Седмицата ще ви зарадва с очаквани или неочаквани доходи, печалби, различни възможности свързани с пари. Излишно е да ви предупреждавам да не искате от живота повече от това, което ви се дава. 


Изненадите тази седмица могат да бъдат свързани с раждането на дете (вероятно момче), с важно събитие в живота на ваш син или внук и др. 


Младите мъже Рак ще имат една непредсказуема седмица, с динамично развитие и поява на интересни възможности и шансове. 

Коментари

Новини Варна