IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Живот
21:48 | 17 март 2018
Обновен: 16:03 | 23 април 2024

Кубче лед – най-горещата екстра във френската любов

Усещането е разтърсващо, а студът помага за по-бърз и качествен оргазъм

По материала работи: Пламен Янков
Кубче лед – най-горещата екстра във френската любов

Ледът отдавна е завоювал трайни позиции в любовната игра на двойките, които обичат разнообразието и не се притесняват да експериментират в леглото. Факт е обаче, че едно кубче замръзнала вода може да донесе огромна възбуда не само при допир до ключови участъци на тялото, отбелязват от Дарик.

 

Ледът е и най-горещата екстра във френската любов. Достатъчно е само жената да постави кубчето в устата си и... да действа. Промяната в температурата, която се усеща, мъжете смятат за изключително възбуждаща, а преживяването го описват като „пътуване до седмото небе“.


И ако все пак ледът ви притеснява или имате твърде чувствителни зъби, можете да го замените с ментов бонбон. Усещането е подобно. Ледът може да донесе огромно удоволствие и на дамите – достатъчно е малко преди да зарадва половинката си с френски ласки, мъжът да задържи за кратко в устата си кубче замръзнала вода.

 

Усещането е разтърсващо, а студът помага за по-бърз и качествен оргазъм.

Коментари

Новини Варна