IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:01 | 17 март 2018
Обновен: 11:49 | 17 април 2024

Седмичен хороскоп 19 - 25 март 2018 г.- ОВЕН

Ще имате контакти с личности, които ще търсят някаква изгода от вас

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 19 - 25 март 2018 г.- ОВЕН

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще получите интересна или полезна информация чрез хора, които не познавате или по друг неочакван начин. 


Сега дори чрез различните клюки и коментари ще можете да научите важни за вас неща. Ще имате покана за приятелство или някой ще прояви интерес към вас, което ще ви се стори странно. 


През тази седмица повечето срещи, които ще проведете няма да бъдат само с качествени и интелигентни хора. Ще имате контакти с личности, които ще търсят някаква изгода от вас или да ви манипулират в своя полза. 


Конфликтите в дома ви тази седмица могат да се окажат доста емоционални или болезнени. Би било добре да се търси разумен начин за разрешаване на проблемите без да се разменят обиди и обвинения. 


Изненадите сега ще дойдат чрез бебе или малко дете. Тази седмица ще бъде благоприятна и продуктивна за мъжете над 35 години, които ще имат пътуване на близо или надалеч по най-различни причини. 


Особено добре са поставени като развитие ангажиментите около извън града, в който живеете: селска къща, стопанство, вила и др.

Коментари

Новини Варна