IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:09 | 17 март 2018
Обновен: 01:43 | 20 април 2024

Седмичен хороскоп 19 - 25 март 2018 г.- СТРЕЛЕЦ

Възможни са разходи, свързани с вашето собствено или на близък човек здраве

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 19 - 25 март 2018 г.- СТРЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Стрелец пред вас е седмица на изпитания. Неприятностите, които ще възникнат с някои хора сега няма да могат да бъдат разрешени през тези седем дни. 


Опитайте се да направите компромис, да смекчите ситуацията и с повече мъдрост да намерите изход от тази ситуация.  Сега ще възникнат и притеснения с пари, плащания, задължения, кредити и др. 


Възможни са разходи свързани с вашето собствено или на близък човек здраве.  Изненадите тази седмица ще възникнат чрез вашите нови и стари познанства и приятелства. 


Може да имате неочаквани срещи или телефонни разговори, да получите неочаквани съобщения и др.  През седмицата ви очаква повече работа в дома ви и като различни ангажименти и като дребни ремонти или подобрения.

 
Добро развитие могат да очакват тези от вас, които имат работа от дома си. 


През тази седмица ще има повод за събиране свързано с юбилей или друго важно събитие в семейството на ваши родственици.  Мнозина ще присъстват на събития свързани с годеж или сватба. 

Коментари

Новини Варна