IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
20:26 | 17 март 2018
Обновен: 23:22 | 22 март 2024

Сексът с бивш е голямо изкушение

Пет причини да го правим

По материала работи: Пламен Янков
Сексът с бивш е голямо изкушение

Сексът с бивш не е добра идея и това могат да ви го кажат всички научни статии, приятели, личен опит, но пак прибягваме до него. Може цялото ти същество да крещи: „това е голяма грешка“, но пак се отдаваш на изкушението. Точно това го прави толкова забавно, вълнуващо и незабравимо преживяване. Ето какво ни кара да го правим, представят от beu.bg:

 

1. Това е нещо много „лошо“

Забранено е. Грешно е. Но пристрастеността към отнощения, които знаеш, че няма как да се получат, може да бъде доста силна. И двамата е трябвало да продължит преди много време, но нещо ви държи и ви кара да се връщате назад. Лошо е, но всички обичаме да сме леко лоши и неприлични понякога.

 

2. Контролът се връща в твоите ръце

Може би е разбил сърцето ти? Може би не си го преживял още и всеки път като го видиш през главата ти преминава влакче на ужасите. Накарал те е да се почувстваш слаба и уязвима, но сега сексуалността ти дава предимство. Знаеш точно какво му харесва, но сама избираш кога и дали да му доставиш удоволствие, а това го побърква.

 

3. Можеш да превърнеш болката в любовна игра

Емоциите след раздяла са доста силни, но вместо да ги потиснеш можеш да ги трансформираш в страстна любовна игра. Само секс, никакви разсейващи чувства. Ти той и удоволствието.

 

4. Всичко е познато

Клише може би, но си е самата истина. Познавате телата си, желанията си, любимите си неща, тъй като сте прекарали месеци или години заедно и сте се напаснали много добре. Имате си доверие и знаете странните си фантазии, може би и фетиши. Така, че ви е лесно да се отпуснете.

 

5. Опасно е

Освен, че е лошо е и много опасно начинание. Опасно за емоционалното и менталното ви здраве особено, ако още сте силно влюбени в този човек. Може да се стигне до манипулативни действия, отчаяние, депресия. Но страхът от възможната лоша развръзка не е в състояние да ви спре. Напротив, опасността е нещото, което най-много ни изкушава да се впуснем в подобни взаимоотношения.

 

Четете още Кога бившият те иска обратно?

Коментари

Новини Варна