Как да разбереш, че ТОЙ те използва за пари
И мъжете могат да бъдат „златотърсачки“
Публикувана: 19 Mar 2018 | 16:01

Има много легенди за жени, които търсят изгодата. Жени, които оплитат мъжете в мрежа от лъжи и обещания, за да получат материална изгода. Но не само жените са способни на подобни подли маневри. Господата в днешно време стават все по-смели в желанието си да бъдат обгрижвани финансово от своята половинка. Имате ли усещането, че сте банка, която раздава щедро, без лихви и дори без връщане? Възможно ли е да сте попаднали на мъж, който ви използва за пари? Ето няколко начина да разберете дали един мъж си пада по вас или по вашите възможности:

 

1. Имате потенциал да бъдете жертва

 

Като за начало, вие трябва да разполагате с възможности. Дали вашите родите са заможни и можете да се похвалите с имоти, хубава кола и пълно портмоне или просто изкарвате добра заплата – самия факт, че изглеждате апетитно за „паразитите“ трябва да ви прави внимателни.

 

2. Той често „забравя“ портмонето си

 

Представяте ли си, че ще имате среща с готина мацка и няма да носите пари? Един нормален мъж по-скоро би отменил срещата, отколкото да остави дамата да плати всичко най-безцеремонно. Ако вашият красавец най-редовно е забравил парите си или пък има финансови затруднения (но това не му пречи да ви кани на среща), значи си имате работа с мъж, който смята, че другите са му длъжни.

 

3. Той е претенциозен

 

Обича да се оплаква и да мрънка, за да ви накара постоянно да го успокоявате и междувременно да го поглезите с някакъв подарък.Липсата на собствени пари, обаче, никак не го притеснява и той държи да посещавате хубави заведения, като си поръчва смело скъпи ястия или питиета.

 

4. Той е безработен

 

Трябва да уточним, че на всеки може да му се случи да остане без работа. Но ако вашият човек има амбиции и е работлив, той не би позволил това да продължи дълго.

 

5. Той ви иска пари

 

Постоянно се оплаква, че няма пари – това е най-сигурният знак, че си имате работа с използвач. По този начин вашият човек цели да провокира съжаление.  Въпреки че чувате обещания как ще ви върне парите, вътрешно усещате, че това няма да се случи – никога!

 

teenproblem.net

Четете още: Най-дразнещите навици на всяка зодия

Коментари ( 0 )