Ориз с пиле, гъби и чушки на тиган
Време на приготвяне: 45 минути Порции: 2
Публикувана: 19 Mar 2018 | 10:15

Продукти:

1 чаша ориз

250 г пилешки гърди

3 чаши вода

150 г гъби от консерва

2 супени лъжици соев сос

1 морков

1 червена чушка

1 зелена чушка

сол

черен пипер

 

Приготвяне:

Измийте ориза и го отцедете в гевгир. Загрейте мазнината в тиган на средна температура. Нарежете пилешкото на едри късове и ги запържете. След като се зачерви добавете и нарязаните зеленчуци. Разбъркайте. Добавете соев сос и пак разбъркайте. Накрая добавете ориза и подправките, разбърквайте в продължение на 5-6 минути, докато оризът се запържи.

 

az-jenata.bg

Четете още: Съвети за отслабване за суперзаети дами!

 

Коментари ( 0 )