IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:09 | 24 март 2018
Обновен: 01:39 | 27 април 2024

Седмичен хороскоп 26 март - 1 април 2018 - Стрелец

Ще преживеете приятна изненада

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 26 март - 1 април 2018 - Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица можете да очаквате добри доходи от работа, бизнес, чрез нови допълнителни ангажименти, от личното си стопанство и др. Повечето приходи тази седмица ще дойдат чрез банков превод или кредит. Вероятно повечето от вас  ще се ангажират с изпращане или получаване на пари от друго населено място. 
 

През тази седмица ще преживеете една приятна изненада, която ще се окаже важен за вас шанс за промяна или реализация на ваша идея, план. Сега може да опитате своя шанс в една игра на късмета, но затова няма нужда да харчите много пари (не е желателно!)

 

Ще ви зарадва една похвала или награда свързана с вашата работа или собствен бизнес, нещо с което сте били ангажирани от началото на годината. 

 

Повечето от вас ще се ангажират с подготовка за предстоящите Великденски празници. Мнозина ще планират да пътуват, за да бъдат заедно с роднини или в приятна обстановка на популярни туристически места. 
 

През седмицата ще имате интересен разговор с човек, който живее в друг град или държава. Може да обсъждате интересни идеи за семейството или за работата си. 
 

Една смешна или необичайна ситуация ще предизвика много смях и настроение, и ще остане незабравим спомен за цял живот. 
 

През тази седмица ще намерите нещо, което е добре да запазите като талисман. Посадено дръвче през тази седмица ще има духовно значение за вас. 

Коментари

Новини Варна