IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:07 | 24 март 2018
Обновен: 01:39 | 27 април 2024

Седмичен хороскоп 26 март - 1 април 2018 - Везни

Седмицата ще ви даде възможност да реализирате една своя идея или проект

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 26 март - 1 април 2018 - Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще имате по-голямо желание да радвате близките си хора с неочаквани жестове, подаръци или забавления. Идеи няма да ви липсват и като цяло ще зависят от бюджета ви. 
 

През тази седмица ще ви се наложи да направите допълнителни разходи, но нямам очакване това да ви затрудни. Седмицата вещае получаване на пари от роднина, клиенти, бизнес партньори и др. Малките чудеса през тази седмица ще повдигнат настроението ви, ще ви покажат че много неща в живота не могат да бъдат предсказани. 
 

Вероятно ще ви бъде трудно да разгадаете смисъла на някои от тези събития, но причината за това ще бъде, че все още не сте готови. 
За вас сега ще бъде важно осъзнаването важността на всеки един ден през тази и през следващата седмица. Не се уморявам да повтарям, че няма случайни неща в живота. Някои ги "разгадаваме" по-бързо, защото тяхното развитие е динамично. За други ни трябва повече време, поради бавното им развитие. 

 

Седмицата ще бъде запомнена с едно събиране (вероятно в дома ви или в домашна обстановка), като затова не е задължително да имате специален повод. 
 

Седмицата ще ви даде възможност да реализирате една своя идея или проект, след като сте изчакали едно решение или действие на човек, който е ваш роднина или приятел. 

Коментари

Новини Варна