IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
01:46 | 13 април 2018
Обновен: 00:45 | 23 март 2024

Седмичен Хороскоп 16 - 22 април 2018 - Козирог

Какво предстои да изживеете според астролозите

По материала работи: Слав Велев
Седмичен Хороскоп 16 - 22 април 2018 - Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще ви зарадват приходи, които ще стабилизират семейния ви бюджет. Основните ви приходи тази седмица ще са от работата, с която сте ангажирани в момента или чрез останалите членове на семейството ви. Това ще бъде една благоприятна седмица за ангажименти свързани с имот, като сега ще постигнете конкретни резултати, ще имате причина да се зарадвате.

 

Действията на жена, по-точно нейните двулични действия и коментари ще ви провокират да потърсите каква е причината за подобно отношение към вас. Няма да бързате с реакциите си, защото подсъзнателно ще осъзнавате, че вероятно има замисъл в нейните действия, който на този етап е в тайна. През седмицата ще проведете интересен разговор с мъж, вероятно ваш родственик или ще имате емоционално съновидение свързано с мъж от Отвъдното. Мъжете Козирог ще получат интересно предложение предимно от професионален характер. В семейните ви и любовни отношения може да възникне ревност, съмнение, несъгласие или противоречия. Ще имате полезни за вас контакти с хора от близо и далеч поради важно събитие. Жените ще имат очакване за паричен приход или получаване на важен финансов документ. Това ще бъде нещо, което ще стане бавно, с известни затруднения. През тази седмица може ще ви зарадва предложение или похвала свързана с кариерата ви.

Коментари

Новини Варна