IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
01:00 | 13 април 2018
Обновен: 03:01 | 25 април 2024

Седмичен Хороскоп 16 - 22 април 2018 - Овен

Какво предстои да изживеете според астролозите

По материала работи: Слав Велев
Седмичен Хороскоп 16 - 22 април 2018 - Овен

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ще имате полезни или важни разговори свързани с дете, с бъдещо майчинство и други подобни теми.  Вероятно сега ще планирате важни разходи за дете или млад човек от семейството си. През тази седмица желанието ви да постигнете един важен успех може да ви изкуши да използвате хитрост или да направите опит да манипулирате хора или събития, но дори и да постигнете успех, той няма да продължи дълго. През седмицата ви предстои разговор или среща с човек, който преживява силен стрес поради събития в дома или в работата си. Тази житейска драма е наистина сериозна, с неясно развитие в бъдещето. Мнозина ще предприемат непланирано пътуване с най-различна цел: по семейни причини, с цел отдих и др.

 

Предстои ви да преживеете неочаквано събития с приятели, които живеят в същото населено място като вас. През тази седмица има вероятност малко прибързано да се зарадвате за нещо, което ще се окаже невярно, лоша шега и др. Ще можете да се зарадвате на добри финансови приходи и благоприятно развитие на паричните ви дела. Мъжете Овен ще се зарадват на интересна или полезна информация от финансов характер или да получат пари от заплата, финансова или държавна институция и др. Жените Овен ще планират своите задачи и ангажименти свързани с дома, с неотложни битови ремонти, подобрения в интериора или битовата техника и др. Възможно е да обсъждате или организирате предстоящо семейно събиране.

 

Коментари

Новини Варна