IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
01:17 | 13 април 2018
Обновен: 02:25 | 27 април 2024

Седмичен Хороскоп 16 - 22 април 2018 - Рак

Какво предстои да изживеете според астролозите

По материала работи: Слав Велев
Седмичен Хороскоп 16 - 22 април 2018 - Рак

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще ви зарадва новина свързана с дете, с бъдещо майчинство или важно събитие в живота на млад родственик. През тази седмица ще имате любовни преживявания, които ще бързате да споделите с приятел или роднина. Седмицата ще бъде благоприятна за събития свързани с годеж или брак. През седмицата ще можете да разчитате на подкрепа от страна на мъж. Възможно е да получите важно обещание от такава личност. Тези събития ще имат особено значение за развитието на ваш план или идея.  Сега ще имате много интересни и динамични контакти с нови хора от близо и далеч, ще създадете нови познанства, които ще имат своето развитие в бъдеще.

 

Избягвайте да си създавате бързо и категорично мнение за хора, с които ще се срещнете за първи път през тази седмица. Малко по-нататък във времето ще разберете, че сте са едно своеобразно богатство, енциклопедия от знания или умения и др. Тази седмица ще следите с интерес събития в живота на жена, която най-вероятно е ваша приятелка. Нейната емоционалност ще създаде вихри от преживявания в нейния живот, които дори за страничен наблюдател като вас ще бъдат твърде сложни за възприемане. През седмицата ще има поява на нови хора в кръга ви от колеги, партньори или клиенти. Жените Рак все още трудно преживяват една загуба от близкото си минало. Мъжете ще изживеят болезнено една лъжа, измама и двуличие.

Коментари

Новини Варна