IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
02:00 | 13 април 2018
Обновен: 11:21 | 17 април 2024

Седмичен Хороскоп 16 - 22 април 2018 - Риби

Какво предстои да изживеете според астролозите

По материала работи: Слав Велев
Седмичен Хороскоп 16 - 22 април 2018 - Риби

Ако сте родени под знака на Риби ще запомните тази седмица с една специална среща или събитие свързано с жена. Ще очаквате и ще получите подкрепа или предложение от страна на жена или група от жени. Интересни събития ще се развият в живота на ваши семейни приятели или съседи. Ще очаквате изпълнението на обещание, което сте получили от ваш роднина. През седмицата ще имате ангажимент свързан с парични дела, финансов документ или договор с банка (кредитна институция). Може да възникне усложнение или някаква пречка при получаване на пари през тази седмица.През тази седмица жените Риби ще имат по-сериозни ангажименти или задължения от финансов характер.

 

Ще ви се наложат важни разходи свързани с дете или с друг член на семейството ви.  Мъжете ще са в по-неизгодна позиция в паричните си дела, тъй като ще възникнат неочаквани затруднения свързани с пари. Ако сте в процес на лечение или терапия, тази седмица ще ви зарадва с положителни резултати. Несемейните мъже Риби могат да очакват нова любов, която може да е с жена от друго населено място или държава.

Коментари

Новини Варна