IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 29°
Живот
01:03 | 13 април 2018
Обновен: 04:45 | 15 април 2024

Седмичен Хороскоп 16 - 22 април 2018 - Телец

Какво предстои да изживеете според астролозите

По материала работи: Слав Велев
Седмичен Хороскоп 16 - 22 април 2018 - Телец

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица ще преживеете неприятностите или проблемите на близки хора, които живеят в друго населено място или държава. Поради тези събития за някои от вас е възможно да възникне необходимост от пътуване. Сега ще имате много важни разговори, ще обсъждате различни действия или ще вземете важно решение. През тази седмица ще възникне необходимост от грижи свързани с ваше старо здравословно неразположение. С навременна лекарска помощ неразположението ви ще премине бързо и без необходимост от болнично лечение. Сега има голяма вероятност да забравите, да изгубите нещо или да станете обект на кражба. Каквато и загуба да преживеете, едва ли ще си върнете загубеното обратно.

 

През тази седмица ще проведете полезни и интересни разговори с приятели, които ще имат връзка с допълнителни доходи, стабилизиране на финансовата ви ситуация и др. Като цяло това ще бъде една доста ангажирана и динамична седмица. За съжаление не всички събития ще ви донесат положителни емоции, но и в трудните моменти ще има нещо добро за вас като перспектива. Сега ще бъде важно да гледате на всичко, което става около вас по един по-философски начин. Така затрудненията, където възникнат няма да причинят меланхолични настроения или депресия. Жените Телец ще са по-уязвими откъм здравословни неразположения, по-драматично изживяване на стресовите ситуации и др. Мъжете ще преживеят безпокойство или конфликт свързан с момче или млад мъж (най-вероятно от кръга роднини).

Коментари

Новини Варна