IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
01:30 | 13 април 2018
Обновен: 10:22 | 5 май 2024

Седмичен Хороскоп 16 - 22 април 2018 - Везни

Какво предстои да изживеете според астролозите

По материала работи: Слав Велев
Седмичен Хороскоп 16 - 22 април 2018 - Везни

Ако сте родени под знака на Везни избягвайте да имате нереални очаквания за финансовите си дела през тази седмица. Не бързайте да правите планове на база приходи, които очаквате да получите. Планирайте само с реалните средства в бюджета си. Ако имате работа с важни документи от финансов характер бъдете предпазливи с различните права и задължения в тях. Сега е важно да не витаете из облаците и да сте подготвени за всякакви забавяния или затруднения.  През тази седмица ще преживеете емоционални събития свързани с роднина (най-вероятно жена). Възможно е да ви зарадва новина свързана с бъдещо майчинство на млада жена, с раждането на момиче и други подобни събития.

 

Сега ще преживеете най-различни, но впечатляващи събития с дъщеря, внучка или жена от кръга ви роднини или приятели. Конфликтите тази седмица ще отминават бързо. В повечето случаи ще те ще бъдат за незначителни неща. В повечето случаи ще бъдат предизвикани от вашето емоционалното състояние или това на човека срещу вас.Някои представители на знака Везни ще получат облага от вид наследство, рента, обезщетение, пенсия и др. Жените Везни ще могат да реализират основните си планове и задачи за седмицата, дори да извлекат някои неочаквани дивиденти от тях. Мъжете ще ги развълнува събитие или новина свързана със стара любов или бивша съпруга.

Коментари

Новини Варна