IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
01:50 | 13 април 2018
Обновен: 10:21 | 5 май 2024

Седмичен Хороскоп 16 - 22 април 2018 - Водолей

Какво предстои да изживеете според астролозите

По материала работи: Слав Велев
Седмичен Хороскоп 16 - 22 април 2018 - Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица се опитайте да съхраните едно позитивно настроение и да се радвате на хора и събития такива, каквито са. Не се натоварвайте с големи очаквания през тези седем дни. Вие определено ще имате своите успехи. Нещата обаче трябва да се развият естествено, без да ги натоварвате емоционално. През тази седмица очаквайте събиране свързано с роднина, което може да се състои във вашия дом.Като цяло пред вас е седмица, която ще запомните с важно събитие или новина свързана с мъж (роднина, приятел, колега). Възможна е малка печалба от тото, лотария, томбола и др.

 

Сега може да имате късмет откъм покупка на изгодна цена, което може да е повод за радост в дома. Жените Водолей могат да очакват тази седмица едно интересно предложение или интригуваща покана. Сега ще сте ангажирани с важно събитие в живота на приятели.Мъжете ще имат конкретни планове и цели за тази седмица, които ще имате възможност да ги реализирате. Използвайте всички шансове, които ще ви бъдат дадени сега и особено тези, които касаят дома ви или една дълго чакана промяна в живота ви. Не се страхувайте от новите неща, които ще се появят сега като шанс за вас.

Коментари

Новини Варна