IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
08:10 | 14 април 2018
Обновен: 00:47 | 23 март 2024

Дневен хороскоп за 14 април

Какво вещаят звездите?

По материала работи: Борис Проданов
Дневен хороскоп за 14 април

Овен

През този ден ще сте късметлиите на Зодиака. Не си давайте зор там, където не е нужно. Точно сега нямате нужда от излишни занимания.

 

Телец

Днес ще имате енергия за работен ден. Изборът дали да я прекарате точно по този начин е ваш, но загубеното време за почивка не може да се върне.

 

Близнаци

Някой ще ви припомни забравено обещание. Направете така, че да го изпълните без на наблягате на закъснението. Т.е. трябва да сте незабележимо перфектни.

 

Рак

През този ден някой ще ви позволи да надникнете в тайния му свят. Опитайте се да си дадете сметка защо искате да разберете повече за този човек. Ако сте водени само от любопитство по-добре не го правете.

 

Лъв

Този почивен ден предполага много движение не само в буквален смисъл. Ще ви занимават хиляди въпроси и най-вече те станат причина за умората ви. Опитайте се да освободите съзнанието си.

 

Дева

Днес ще имате възможността да изберете своя любима дейност и да се почувствате свободни в избора си. Малцина имат този късмет.

 

Везни
Този ден е подходящ за покупки, при това големи. Сега може смело да направите промени по стаите, точно така както сте ги замислили. Не отлагайте повече.


Скорпион
Да си играете с чувствата на другите никога не е било печеливш вариант. Не си мислете, че времето, в което се държите добре е решаващо.

 

Стрелец
През този ден бъдете искрени със себе си, но и с останалите. Не давайте напразни обещания, но и не бъдете пасивни, когато става въпрос за личния ви живот.


Козирог
Тази събота внимавайте в отношенията с приятелите ви. Възможно е да бъдете прекалени откровени и да засегнете ваш близък човек. Избягвайте употребата на алкохол.

 

Водолей
Денят ще премине според представите и желанията ви. Не позволявайте на страха да вземе превес над вас, тъй като може да разруши и най-благоприятното развитие на нещата.


Риби
Денят ще ви даде толкова, колкото вие сте дали на близките си през последните дни. Опитайте се да прекарате повече време с роднините си и да ги изслушате търпеливо.

 

Актуално

 

Прочетете още: Най-добрият в леглото... според зодията

Коментари

Новини Варна