IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
00:10 | 20 април 2018
Обновен: 18:38 | 25 април 2024

Седмичен Хороскоп 23 - 29 април 2018 - Стрелец

Вижте какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен Хороскоп 23 - 29 април 2018 - Стрелец

Стрелец

 

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще се фокусирате върху неотложни или по-трудни за реализиране ангажименти свързани със семейството ви.

 

Седмицата вещае различни събития от семеен характер, които ще направят комуникацията с роднините ви по-динамична и емоционална.
Срещите ви тази седмица ще са по-скоро за отмора, за приятно прекарване на времето ви извън обичайната рутина в работата или в дома ви.

 

Ще имате желание да се срещате с определени хора от кръга си приятели, от които ще очаквате повече позитивна енергия или да размените важна информация.

 

В работата си ще се осланяте в действията си на хора (колеги или клиенти), които вече познавате или имате доверие в тях. Вероятно ще възникне допълнителна отговорност, задача или бизнес среща.

 

Тревогите ви тази седмица няма да са нови, те циркулират в мислите ви от доста време насам и по-скоро ще са свързани с ваши притеснения за бъдещето ви.

 

Мъжете Стрелец ще са склонни да виждат проблеми там, където те не съществуват.
Жените ще очакват документ или потвърждение свързано с парични постъпления в личния или семеен бюджет.

Коментари

Новини Варна