IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
21:43 | 21 април 2018
Обновен: 01:13 | 23 март 2024

Неочакваните ерогенни зони, с които може да изненадате половинката

„Скритите“ кътчета, носещи сексуална наслада

По материала работи: Пламен Янков
Неочакваните ерогенни зони, с които може да изненадате половинката

Човешкото тяло е невероятно! То е източник на огромно сексуално удоволствие и удовлетворение. Множество нерви само чакат да бъдат стимулирани, за да можете вие да изпитате най-фини и завладяващи усещания. Всички знаят най-известните ерогенни зони, но дали познавате и „скритите“ кътчета, носещи сексуална наслада?

 

За да проверите, разберете кои са неочакваните ерогенни зони, с които може да изненадате половинката:

 

Вътрешната част на бедрата

Това място ще подлуди жената изключително бързо, защото все пак е в близост до най-силната ерогенна зона в тялото.

 

Носът

Според WebMD носът съдържа най-много нервни окончания от всички части на лицето (все пак се намира близо до устните!). По тази причина носът изненадващо може да се превърне в ерогенна зона за вас и вашата половинка.

 

Зърната

За много жени зърната са ключово място за стимулация, а някои дами дори се радват на оргазми, докато партньорът им обръща внимание именно на тази част от тяхното тяло. Зърната обаче могат да бъдат ерогенна зона и за някои представители на силния пол, защото в тях се съдържа същият брой нервни окончания, както в женските зърна.


Пъпът (за дамите)

Ако една жена сложи пръст в пъпа си, тя може да забележи усещане в своя клитор. Обяснението според WebMD: пъпът и клиторът са от една и съща тъкан и са неврологично свързани. Опитайте да оближете пъпа на своята любима, за да тествате нейната реакция. Ако пък това не ви се струва съвсем добра идея – придвижете се на 7-8 сантиметра южно. Там се намират специални точки на удоволствие, чиято стимулация също би се харесала на жената.

 

Краката (стъпалата за мъжете и пръстите за жените)

Има реална връзка между вагината и пръстите на краката. Именно по тази причина дамите инстинктивно свиват пръстите на краката си, когато получават оргазъм.

 

Долната част на гърба (за жените)

Това място е чудесен източник на удоволствие, който може да бъде стимулиран с масаж или пък целувки. Според специалисти натискът в тази област от женското тяло може да помогне за достигането на връхната точка.

 

Ушите

Те са ерогенна зона и за двата пола, стига да знаете по какъв начин да си „играете“ с тях.

 

Вътрешната част зад колената

Целувките в тази част на тялото биха накарали вашата половинка да се почувства изключително добре в леглото. Ако пък искате да доставите удоволствие на вашия мъж, стимулирайки тази неочаквана ерогенна зона, опитайте нежно да го докосвате именно в тази област.

 

Скалпът (за жените)

Скалпът е друга интересна ерогенна зона. Масажът на скалпа освобождава хормона окситоцин. Той действа успокояващо и повишава възбудата.

 

Умът

При правилното стимулиране на ума, жената, а и мъжът, биха изпитали невероятно удоволствие по време на секс.

Коментари

Новини Варна