IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:01 | 24 април 2018
Обновен: 20:51 | 24 април 2024

Месечен хороскоп за май 2018 - ОВЕН

Втората половина на месеца ще бъде по-благоприятна за осъществяване на всичките ви планове и идеи

По материала работи: Борис Проданов
Месечен хороскоп за май 2018 - ОВЕН

През май 2018 г. , ще трябва да се научите да правите компромиси и да отстъпвате. Ако си търсите сами неприятности, рискувате да загубите работата си и любимия човек. Не винаги ще ви дават "зелена светлина" и вместо упорито да отстоявате позицията си, е по-добре малко да промените подхода си и след известно време, ще видите напредък.

 

Втората половина на май, ще бъде по-благоприятна за осъществяване на всичките ви планове и идеи, външните обстоятелства няма да ви безпокоят, а също ще може да разчитате на подкрепата на влиятелни хора. Заслужава си да се отбележи, че този месец, ще имате възможност да пътувате както на близки, така и за далечни разстояния. Най-вероятно, това ще бъде началото на нова фаза в живота ви, така че не се отказвайте от тази възможност.

 

Любов и семейство

В личния ви живот през май, всичко ще се развива по-възможно най-добрия начин. Особено, що се отнася до необвързаните представители на вашият знак. Сега, ще бъдете изключително привлекателни за противоположния пол и вероятно през май, ще срещнете точно този който ви е необходим. Ето защо, се настройте положително, доверявайте се на своята интуиция и любовта скоро ще се появи в живота ви.

 

Благоприятен, ще бъде месеца и за онези, които имат взаимоотношения от дълго време или са в брак. Май е подходящо време за сключване на брак, а онези, двойки които са на ръба на развод, вече ще имат шанс да започнат всичко от начало. Нищо лошо не заплашва семейните от вас. В дома ви, ще царува любов и уют, докато вие може да се проявите много необичайно, което ще внесе в ежедневието ярки цветове.

 

Кариера и финанси

През май 2018г., не трябва да показвате прекалено много импулсивната си природа в професионалната сфера. Сега е желателно. да бъдете ненатрапчиви и да ограничавате негативните си емоции, ако нещо не върви според вашия план. Инициативността си, също не трябва да проявявате твърде активно. Вас и без това ще ви забележат и насърчат. През този период, ясно следвайте инструкциите на шефовете и използвайте всяка изгодна възможност за напредък в кариерата.

 

Впрочем, това може да бъде командировка, която ще бъде много полезна и ефективна за вас. Бизнес пътуването, ще ви донесе нови запознанства, а също така и материални стимули. По принцип, ако обмисляте всяка своя стъпка и разумно мислите, преди да действате, ще си спечелите добра репутация и ще може да получите подкрепата на хора, които заемат по-високи позиции.

 

Здраве

През май, ще почувствате голям прилив на енергия и сила, а различните простудни заболявания, ще ви заобиколят. Сега, ще може да забравите за неразположенията и да започнете активно да си почивате, да спортувате или отслабнете. Ако отдавна сте искали да започнете диета, тогава имате всички козове в ръката си, в този период организма ще подкрепи вашите желания.

Коментари

Новини Варна