IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
00:06 | 24 април 2018
Обновен: 22:45 | 24 април 2024

Месечен хороскоп за май 2018 - ДЕВА

Късметът ще бъде благосклонен към повечето представители на зодията

По материала работи: Борис Проданов
Месечен хороскоп за май 2018 - ДЕВА

Според хороскопа, през май 2018 г., късметът ще бъде благосклонен към повечето представители на зодия Дева. Въпреки това, може лесно да го загубите, като отделяте твърде много време за решаване на незначителни проблеми. Сега си заслужава да гледате по широко мащабно на нещата и по-критично. Този месец ви очакват голям брой договори, работа по оформлението на документи и командировки.

 

През този период, е много важно да внимавате, да не станете жертва на измамници. Бъдете особено бдителни към постъпващата информация, тя може да бъде фалшива. През май, също трябва да обърнете внимание на семейните проблеми и благоустройството на дома. Поддържайте добри отношения с по-старото поколение и почитайте традициите на вашето семейство.

 

Любов и семейство

В личния живот през май, трябва да се заемете с повишаване на вашата самооценка. Поради съмнения в себе си, може да станете по-раздразнителни, да покажете недоверие към любимия си и да го контролирате. Такова поведение, може само да отблъсква, затова опитайте се да мислите положително и не направете глупости. Най-добре е, да посветите първата половина на месеца, в прекарване на времето с любимия човек. Често признавайте на партньора си своята любов и проявявайте внимание.

 

Семейните представители на вашият знак, сега трябва да бъдат по-отговорни за проблемите в семейството и брака. Потрудете се, да изпълните дадените от вас обещания, на вашите роднини, в противен случай атмосферата в дома ще се влоши значително. Същевременно могат да възникнат спорове въз основа на всекидневния живот, но те бързо ще бъдат решени, ако успеете да се справите с бурните си емоции.

 

Кариера и финанси

За повечето представители на зодия Дева, май ще започне и завърши с приключване на стари дела и уреждането на финансови проблеми. За да продължите успешно напред, трябва да съсредоточите вниманието си върху основните цели и да не се разсейвате от по-маловажни задачи. Ценете спечелената репутация и стабилността, която имате. Сега е по-добре да се предвижвате бавно и сигурно, вместо да се движите бързо и рисковано.

 

Кардиналните промени няма да донесат нищо добро, но една измерима и безпрепятствена работа, ще ви донесе желаното доверие в бъдещето. През първата половина на май, по добре, се въздържайте да правите много контакти, да вземате пари или да давате заеми. Обмисляйте големите покупки и не пренебрегвайте съветите на опитните хора. Краят на месеца, ще бъде благоприятен за бизнес пътувания. Това ще бъде добър шанс, за придобиване на нови познания и запознанства. Този период, също ще бъде успешен, за започване на предприемаческа дейност.

 

Здраве

През май, трябва да внимавате при употреба на алкохол, тъй като това може да ви създаде стомашни и чернодробни проблеми. Също така е възможно възникване на нервно напрежение, което може да бъде елиминирано чрез успокояващи процедури и подходящи медикаменти.

Коментари

Новини Варна