IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:10 | 24 април 2018
Обновен: 12:17 | 17 април 2024

Месечен хороскоп за май 2018 - КОЗИРОГ

Успехът на този етап ще зависи от компетентността, самоконтрола и комуникативността ви

По материала работи: Борис Проданов
Месечен хороскоп за май 2018 - КОЗИРОГ

Май 2018г., за представителите на зодия Козирог, ще бъде доста труден, но успешен месец. Нищо няма лесно да ви се отдава, ще трябва да работите упорито, за да постигнете желаното. Успехът на този етап ще зависи от компетентността, самоконтрола и комуникативността ви. В семейството, ще получите уважение и подкрепа от близките си.

 

На личния живот, ще се опитате да бъдете в центъра на вниманието и да заемете водеща позиция. Има възможност, да се появи нов любовен интерес и ще използвате целият си чар, за да спечелите благоволението на избраника.

 

Любов и семейство

По-скоро, в постоянните ви отношения, не всичко ще отговаря на вашите очаквания, но вие ще продължавате упорито се преструвате, че всичко е наред. Вероятно, ще приемате желаното за действително, в резултат на което отношенията могат да се разпаднат и на хоризонта да се появят нови чувства. Ако смятате, че връзката отдавна се е изчерпала, тогава не трябва да изтезавате себе си или партньора си, а да сложите край на това.

 

Семейните отношения през май, ще бъдат по-малко стресиращи. В тази област, ще се стремите всичко да контролирате и управлявате, обаче близките ви хора, ще ви простят тази слабост, въпреки че възникването на конфликт също не е изключено. Хороскопът препоръчва да обърнете по-голямо внимание на децата. Направете усилие, малко да разнообразите вашето ежедневие, отидете на екскурзия, посетете интересна изложба или филм.

 

Кариера и финанси

През май, ще почувствате прилив на енергия и ще започнете да се стремите към кариерни висоти. Представителите на вашият знак, ще бъдат настроени само за победа. Има вероятност обаче, за голяма конкуренция, но вие сте се подготвяли за тази борба от дълго време и просто няма да има шанс да се провалите. В този случай, съвета е да не посвещавате външни лица във вашите планове и да играете честно, без да издавате чуждите тайни и секрети.

 

След като спечелите справедлива победа, ще заслужите власт и уважение между колегите и началниците. От финансова гледна точка, този месец също ще бъде благоприятен за вас. Позицията на планетите, ще помогне за попълване на портфейла ви. Хороскопът прогнозира, че сега ще може да си позволите повече от обичайното.

 

Здраве

Хороскопа ви предупреждава, че през май, може да изпитате нервни разстройства, главоболие и безсъние. Препоръчително е в този период, да обърнете по-сериозно внимание на вашето здраве и при най-малките симптоми на неразположение, си струва да отидете на лекар. Понякога дори незначителни признаци, могат да говорят за сериозно заболяване.

Коментари

Новини Варна