IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
00:08 | 24 април 2018
Обновен: 01:31 | 23 март 2024

Месечен хороскоп за май 2018 - СКОРПИОН

Специален успех, ще имат тези които се занимават с творчество

По материала работи: Борис Проданов
Месечен хороскоп за май 2018 - СКОРПИОН

През май 2018 г., представителите на зодия Скорпион, ги очаква начало на нов и ярък етап в живота. Специален успех, ще имат тези които се занимават с творчество. Вероятно сега, ще получите печеливша поръчка или ще направите успешна сделка. В същото време, се опитайте да бъдете колкото е възможно по-предпазливи и не приемайте проекти, които де факто не може да осъществите.

 

Задайте си истинска цел и се движете към нея постепенно, без да се разсейвате от дребни неща. В личният живот, всичко ще се развива много благоприятно. Очакват ви, много приятни изненади и перспективи.

 

Любов и семейство

В любовните дела, на мнозинството от представителите на зодия Скорпион, ще им се усмихне късмета. Ако досега сте били самотни, сега си заслужава да се огледате, може би втората ви половинка е много близко и просто не сте я забелязали. Бъдете по-решителни и тогава ще намерите щастие в личния си живот. Връзките в този период, ще се характеризират с много романтика, мили изненади и различни приятни дреболии, които правят живота по-ярък.

 

Не се страхувайте да покажете любовта и привързаността си към любимия, в замяна ще почувствате още повече топлина и внимание. Семейните представители на вашият знак, също могат да разчитат на благосклонността на обстоятелствата. Всички спорове и разногласия, ще останат на заден план и съпрузите, ще се радват на взаимоотношенията си. Бездетните семейства, най-накрая ще могат да заченат дете, а тези които вече имат потомци, то през май, те ще им носят много радост.

 

Кариера и финанси

През май, може вече да не се страхувате, че ще претърпите провал в професионалния живот. Сега, ще имате спокойно възможност да покажете ентусиазъм и инициативност, а творческия подход към бизнеса, ще бъде добре дошъл. Въпреки това, препоръчва се да не прекалявате и ако не сте уверени във вашите способности, не се изправяйте на първа линия. Също така, много от вас, ще получат шанс да отидат на печелившо бизнес пътуване или да подпишат доходоносен договор.

 

Струва си да се отбележи, че всичко ново, няма да бъде чуждо за вас. Ако сте в бизнеса и имате нова блестяща идея, тогава можете спокойно да я реализирате. Що се отнася до финансите, няма да има причина за безпокойство в тази област. Има вероятност приходите Ви да се увеличат и ще може да спестите определена сума за непредвидени разходи.

 

Здраве

През май, ще бъде много важно да не забравяте да следите за здравето си. Сега се препоръчва да посетите превантивно лекар. Жените, от зодия Скорпион, могат да се надяват на успешно лечение на безплодие или други гинекологични заболявания. Също така, хороскопът ви съветва, да се погрижите за гърба си, не вдигайте тежки неща, в противен случай вашето здраве ще се влоши значително.

Коментари

Новини Варна