IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:09 | 24 април 2018
Обновен: 10:46 | 15 април 2024

Месечен хороскоп за май 2018 - СТРЕЛЕЦ

Представителите на зодията ще пожънат плодовете на неуморните си усилия

По материала работи: Борис Проданов
Месечен хороскоп за май 2018 - СТРЕЛЕЦ

В края на пролетта, представителите на зодия Стрелец, ще пожънат плодовете на неуморните си усилия. Ще получите не само щедри материални награди, но и ще спечелите доверието на колеги и началници. Но заедно с успеха на професионалната сцена, може напълно да забравите за семейните и брачните си задължения.

 

Силно се препоръчва правилно да разпределите приоритетите си, защото сега вашите близки ще се нуждаят от любов, грижа и подкрепа. В противен случай, рискувате да загубите доверието и уважението на вашето семейство. Не забравяйте също за здравето си, по-често прекарвайте времето си на открито, в приятна обстановка, в противен случай в края на месеца напълно ще останете без сили.

 

Любов и семейство

Трябва да се отбележи, че през май, любовните ви отношения, няма да се развиват по най-успешният начин. Причината за разстройването им, най-вероятно ще бъде вашата постоянна заетост. Затова се опитайте да обърнете повече внимание на любимия човек. В края на месеца, можете да отидете на съвместно пътуване, което ще спомогне за подновяване на взаимното разбирателство в двойката.

 

Семейните представители на знака, също трябва да се научат как да комбинират кариерата и дома. Ако не успеете, тогава в един момент, ще трябва да изберете едно от двете. Не поставяйте ситуацията на границата и намерете време, както за работата, така и за близките си. Що се отнася до необвързаните представители на зодия Стрелец, сега те ще имат шанс да създадат сериозна връзка, но ако оставите нещата на само себе си, ще трябва да продължите да бъдете тъжни и сами.

 

Кариера и финанси

През май, ще получите допълнителна печалба от работата, с която сте се занимавали през последните няколко месеца. По отношение на кариерата, този месец ще бъде за вас един от най-успешните. Началниците, няма да пренебрегнат вашето старание и отдаденост, за което ще бъдете насърчени. Хороскопът обаче предупреждава, че не трябва да се отпускате и да спирате на постигнатото.

 

Ще можете да си починете малко, но най-трудното все още предстои. Тези, които се занимават със собствен бизнес, също ще получат добри печалби. Очаква ви, подписване на дългосрочни договори, сключване на надеждно партньорство и получаването на заеми при благоприятни условия.

 

Здраве

Високото натоварване на работното място, също може да повлияе на здравето ви. Сега много представители на вашият знак, ще бъдат подложени на стрес, умора и проблеми със съня. Препоръчително е, да пазите нервната си система. Също така, ще бъде полезно да се заемете с лек спорт. Например да карате велосипед всеки ден.

Коментари

Новини Варна