IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
00:07 | 24 април 2018
Обновен: 01:31 | 23 март 2024

Месечен хороскоп за май 2018 - ВЕЗНИ

Ще покажете най-силните си качества

По материала работи: Борис Проданов
Месечен хороскоп за май 2018 - ВЕЗНИ

През май 2018 г., представителите на зодия Везни, ще бъдат на върха. Ще покажете най-силните си качества и ще може да завладеете всяка висота. Ще се почувствате необичайно уверени в себе си и в своята неотразимост. В някакъв момент вашето обкръжение, може да помисли, че имате мания за величие.

 

Съвета е, да бъдете по-обективни и предпазливи, за да намерите правилния баланс. В противен случай, когато имате нужда от помощ, никой няма да бъде наоколо. Може би този месец, някой от вашите приятели ще се нуждаят от помощ (и материална в това число), не се отдръпвайте, но в същото време съгласувайте нуждите с възможностите.

 

Любов и семейство

В любовната сфера, ще се характеризирате с взискателност и подозрителност. В отношенията, много от представителите на вашият знак, ще бъдат капризни и ревниви, затова партньорът ви, може да се почувства дискомфортно. Съветът е, малко да намалите амбициите си, да се успокойте и да спрете да тероризирате любимия си човек за нищо. Семейните отношения в този период, също ще бъдат донякъде напрегнати.

 

Поради трусовете на работното място, може да започнете да контролирате семейството си, да изисквате от тях постоянно внимание и подчинение. Препоръчително е да сте по-търпеливи, скоро всичко ще свърши добре, просто трябва да изчакате този неблагоприятен период да премине. За сметка на това, необвързаните представители на вашият знак, ги чака успех в любовните дела. Вероятно през втората половина на месеца, ще имате достатъчно късмет да започнете бурен роман, който в бъдеще дори може да доведе до брак.

 

Кариера и финанси

През май, много от вас, ще могат да реализират своите професионални амбиции. Сега, ще имате възможност да поискате от шефовете си повишение или увеличение на заплатата и те няма да могат да ви откажат. Обаче късмета, няма да е на страната на тези които търсят нова работа. Най-вероятно, ви очакват много откази, но не трябва да се отказвате, възприемете ситуацията адекватно, вярвайте в себе си и продължете с търсенето.

 

В този месец, има риск от конфликти, сега е желателно ясно да се съсредоточите върху изпълнението на задълженията си и да не се намесвате с публични събития. Като цяло, през месец май, ще успеете да се докажете като отговорен и трудолюбив професионалист. Не се страхувайте, да поемете няколко задачи наведнъж, ще се справите с всякаква работа. Що се отнася до финансите, препоръчва се да се заемете с актуалните проблеми, а нови планове да кроите през юни.

 

Здраве

През май, ще имате много добро здраве. Единствената уязвима точка, ще бъде нервната система, на състоянието на която, може неблагоприятно да повлияе, наситения начин на живот.

Коментари

Новини Варна