IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:12 | 24 април 2018
Обновен: 17:27 | 21 април 2024

Месечен хороскоп за май - РИБИ

Късметът, ще ви придружава буквално навсякъде и във всичко

По материала работи: Борис Проданов
Месечен хороскоп за май - РИБИ

Май 2018г. е времето, когато представителите на зодия Риби, ще трябва да се консолидират и да преследват възможностите, тъй като сега ще имате повече от достатъчно. Късметът, ще ви придружава буквално навсякъде и във всичко. В този период, винаги ще бъдете на правилното място и в точното време.

 

Всичко, което се изисква от вас, да не седите безучастно, а да започнете да действате активно. Вярвайте, че през май, с достатъчно усилия, ще може да постигнете такива височини, за които преди това, дори не сте смеели да помислите. Целеустремените и трудолюбивите от вас, ги чака успех!

 

Любов и семейство

Романтичните представители на зодия Риби през май, ще имат абсолютно всички шансове да се влюбят. Претендентите за място във вашето сърце, ще бъдат много. Въпреки това е вероятно вашият избор да падне върху човек, който вече е обвързан. Хороскопът предупреждава, че на взаимност в този случай не трябва да разчитате, единственото правилно решение е да се отдръпнете встрани и да не разрушавате взаимоотношенията на други хора.

 

На тези, които отдавна са намерили втората си половинка, се препоръчва в този период да не стигат до крайности и да не създават конфликти за нищо в семейството. Бъдете по-малко взискателни и се доверете на любимия си човек, защото на него няма да му е приятно да ви съобщава за всяка своя крачка. За да поддържате взаимното разбирателство и любовта, дайте на любимият си човек, малко лично пространство.

 

Кариера и финанси

Делата в професионалната сфера на дейност, ще се развиват възможно най-добре. През май представителите на вашият зодиакален знак, ще се справят с всякаква работа и няма да се страхуват от нови задължения. Възможни са краткосрочни бизнес пътувания през първата половина на месеца, което ще има благоприятно въздействие върху кариерата ви.

 

Този период ви обещава, много нови атрактивни перспективи, така че не губете време, правете нови запознанства, партньорства и сключвайте доходоносни договори. Благодарение на търговските въпроси, ще може да подобрите финансовото си положение. Сега, ще може да си позволите да направите дълго планирана покупка. Въпреки това, в същото време, внимавайте да не се забъркате в хазарт и съмнителни инвестиции.

 

Здраве

През май, трябва да обърнете внимание на диетата и своя начин на хранене. Майските празници се отличават с богати трапези, така че е време да направите разтоварване на тялото си. Ако искате да отслабнете, то сега е точното време да започнете диета. Хороскопа също предупреждава, че в края на месеца, тези които страдат от респираторни заболявания (алергии, астма и др.), може да се наложи да потърсят лекарска помощ.

Коментари

Новини Варна