IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:11 | 24 април 2018
Обновен: 01:55 | 17 април 2024

Месечен хороскоп за май - ВОДОЛЕЙ

Обстоятелствата ще бъдат благоприятни за вас

По материала работи: Борис Проданов
Месечен хороскоп за май - ВОДОЛЕЙ

Първата половина на май 2018 г. за представителите на зодия Водолей, ще бъде доста добър период. Сега, ще може да правите скъпи покупки, да инвестирате пари, да сключвате договори и да създавате нови отношения. През този период обстоятелствата, ще бъдат благоприятни за вас.

 

Но през втората половина на месеца, е препоръчително да се занимавате с обичайните ви банални дела, защото всичко ново ще губи бързо своята актуалност. Това важи буквално за всички области на дейност и си заслужава да се вслушате в този съвет, за да не съжалявате за взетите решения.

 

Любов и семейство

Хороскопът за май, прогнозира, че в личния живот на представителите на зодия Водолей, не се предвиждат неприятности. В настоящите ви взаимоотношения, може да има незначителни разногласия, но с партньора си бързо ще намирате компромис. В допълнение, някой от вас ги чакат приятни изненади. Със сигурност, ще откриете в любимия си нови качества, които ще ви зарадват. Още повече може да укрепените връзката си, ако устроите романтични вечери и прекарвате почивните дни заедно сред природата.

 

Но трябва да сте внимателни, ако решите да сключвате брак, е по-добре да прехвърлите това събитие към средата на юни. На семейните представители на вашият знак, се препоръчва да отделят повече време за своето семейство, отколкото на работата. Опитайте този месец, да разнообразите любовните взаимоотношения и помислете с какво може да зарадвате втората си половинка.

 

Кариера и финанси

През май, трябва да продължите да се занимавате с задачите, които вече сте започнали, да анализирате работата си, да коригирате евентуални грешки и да си направите план за близкото бъдеще. По принцип, обстоятелствата, ще ви съдействат за един успешен месец в професионален смисъл, но единственото условие за успех, ще бъде постоянството, без него нищо няма да се получи. Ако изоставите по-рано стартиралите проекти, скоро ще съжалявате за това прибързано и недалновидно решение.

 

Ще постигнат успех, тези които проявят целеустременост и воля и не се отклонят от набелязаният път. Във финансово отношение се препоръчва, да се задоволите със съществуващото положение. Преследването на материални блага може да доведе до необмислени действия, за които ще съжалявате. Дори без допълнителни източници на печалба, вече ще имате достатъчно пари, за да издържате себе си, семейството, а също и да помагате на приятели и роднини.

 

Здраве

През май, трябва да се погрижите за нервната си система. Сега е силно неблагоприятно да работите до крайност и да се ангажирате постоянно с изясняване на взаимоотношенията. Опитайте се, да се отпуснете и да направите пауза и поне за известно време, да прекратите да държите всичко под контрол. Постоянното безпокойство и паническите настроения, могат да окажат силно влияние върху вашето здраве. Препоръчително е по-често да излизате сред природата и да прекарвате времето и в приятна атмосфера, за да се чувствате добре.

Коментари

Новини Варна