IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
11:46 | 24 април 2018
Обновен: 00:16 | 24 март 2024

Морган Фрийман имал сексуална връзка с доведената си внучка?

Слуховете за възможната връзка между двамата се появиха преди 8-9 години, но актьорът и момичето отричаха

По материала работи: Слав Велев
Морган Фрийман имал сексуална връзка с доведената си внучка?

Световноизвестната кино звезда Морган Фрийман е обвинен, че е имал сексуални отношения с доведената си внучка Идън Хайнс, която беше убита преди три години. Тя не е негова кръвна роднина, защото е дъщеря на осиновената от него Жанет Дин.

 

Идън Хайнс бе убита от приятеля си Ламар Дейвънпорт, който под влиянието на наркотици ѝ нанесе 25 прободни рани с нож, докато е крещял: "Изчезвай, дявол!"

 

Адвокатите твърдят, че преди Дейвънпорт да я убие, тя му е разказала, че Морган Фрийман е имал тайна сексуална връзка с нея.

 

"Идън Хайнс е казала на Ламар Дейвънпорт и на други, че дядо ѝ е правел секс с нея", заяви адвокатът на Дейвънпорт Бет Унгер в съда. Американските медии разказват, че Хайнс и Дейвънпорт често се обвинявали в изневяра.

 

Слуховете за възможната връзка между Морган Фрийман и неговата доведена внучка се появиха още преди 8-9 години, но актьорът и момичето винаги са ги отричали.

 

През 1984 г. Морган Фрийман се жени за Мирна Коли-Лий. Двойката осиновила Жанет Дин, която по-късно родила Идън. Актьорът се развел с Мирна Коли-Лий през 2010 г.

 

fakti.bg

 

Четете още:   

Коментари

Новини Варна