IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
20:54 | 25 април 2018
Обновен: 07:53 | 24 март 2024

Как да възбудите мъжа, само докато седите до него

Съвети как да нагорещите обстановката без да сте в леглото

По материала работи: Пламен Янков
Как да възбудите мъжа, само докато седите до него

Една жена трябва само да използва своята женска сила и може да направи всеки мъж неин сексуален роб. Ако искате да накарате някой представител на силния пол да ви желае до полуда, това може да стане много лесно и то по изключително деликатен начин. Не е нужно да използвате какъвто и да е физически допир, достатъчно е да знаете няколко малки хитрини.

 

Мъжете обичат мистерията и винаги жадуват за нещо, което не могат да имат лесно. Запомнете това, когато искате да възбудите някой мъж. Не правете нищо очевидно, защото колкото по-загадъчни сте, толкова повече напрежение ще има между вас. Забавете темпото и карайте по-полека. Ако правите всичко правилно, скоро човекът до вас няма да може да ви устои. Сигурен знак, че сте се справили отлично е, ако мъжът търси всякакъв физически допир с вас.

 

Постигнете желания резултат, следвайки тези прости съвети, подбрани от tialoto.bg:

 

1. Изграждане на сексуално напрежение. Всичко започва с това, че трябва да седнете близо до него. Намерете си някакво извинение и скъсете дистанцията, нека бедрата ви са много близо до мъжа. Покажете му нещо интересно в телефона си например, като по този начин използвате възможността да се приближите още по-близо. Говорете небрежно и се дръжте нормално. Първото нещо, което трябва да направите, е да го накарате да се чувства комфортно с факта, че сте седнали толкова близо до него.

 

2. Говорете тихо. Понижете гласа си за малко и говорете по този начин няколко минути. Мекият глас създава идеални условия, които ще ви помогнат да възбудите мъжа до вас. Това е точно като секса. Когато правите страстен секс и шепнете нещо в ухото на партньора си, вашият глас става по-нисък. Опитайте да приложите същата техника и в този случай.

 

3. Споделете му някаква тайна. Огледайте се така, че да проличи, че не искате да има никой около вас. След това се приближете до мъжа и му кажете, че имате тайна, която желаете да споделите с него. Приближете се близо до ухото му и разкажете нещо, което мислите, че си струва. Най-важното: когато му шепнете, небрежно докоснете ухото му няколко пъти уж по случайност.

 

4. Дайте му шанс да ви огледа добре. Отидете до тоалетна и когато ставате от масата, направете го бавно, за да може мъжът да огледа тялото ви добре. По този начин заблуждавате човека до вас, че може „безопасно“ да ви гледа, сякаш вие не подозирате. Мъжете се възбуждат най-лесно, когато виждат нещо, което им харесва. Ако деколтето ви е една идея по-изрязано, неволно може да се наведете напред, за да покажете своите дадености.

 

5. Накарайте го да ви докосне. Кажете му например, че ви е малко хладно и тялото ви е студено. Така мъжът ще има оправдание да докосне ръката ви, за да провери дали това наистина е така и същевременно няма да се чувства неудобно.

 

6. Кажете му нещо интересно. Под интересно трябва да имате предвид нещо сексуално интересно. Може да споделите за нещо, което сте направили с бившия си приятел или детайли от скорошен флирт. Обърнете внимание обаче, че не трябва да започвате темата просто така. Най-добре изчакайте, докато разговорът тръгне в тази посока. Може да кажете нещо, с което да предизвикате тази тематика като например: „Още ли се срещаш с това момиче?“ или пък „Май си доста палав...“. Изчакайте, докато мъжът пръв спомене темата за секс и едва след това разкрийте вашите сексуални тайни. По този начин ще накарате човека до вас да изревнува от този, който е успял да ви има преди него.

Коментари

Новини Варна