IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
09:40 | 25 април 2018
Обновен: 02:52 | 21 април 2024

Той е на 19 години, тя – на 72, но са женени и лудо влюбени

По материала работи: Слав Велев
Той е на 19 години, тя – на 72, но са женени и лудо влюбени

Той е на 19 години. Тя – на 72. Двамата не са свързани от родствена връзка от типа на „баба и внуче“. Те са влюбени, женени и щастливи. Случаят на Гари и Алмеда нашумя миналата година, когато официално сключиха брак.

 

Младият мъж твърди, че изпитал любов от пръв поглед към 53 години по-възрастната Алмеда. "Когато го видях, веднага разбрах, че той е единственият", пък казва жената. Двамата буквално се сблъскали на кремацията на сина й, който починал на 45-годишна възраст.

 

 

Алмеда възприела срещата като светлина, озарила я в скръбта. Двамата започнали да излизат два месеца по-късно, когато били поканени на семеен обяд в пицария.

 

Гари имал опит във връзките с по-възрастни жени и тъкмо бил влошил отношенията си с тогавашната си половинка, която била на 77 години. Скъсал с нея и веднага след това признал чувствата си на Алмеда.

 

Двамата се отдали на триседмична романтика, която била последвана от брачна церемония за 200 долара.

 

"Тя наистина е мечтаната жена за мен и физическата страна на нашите отношения не може да бъде по-добра", категоричен е младият мъж.

 

dariknews.bg

Коментари

Новини Варна