IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
19:28 | 26 април 2018
Обновен: 01:38 | 23 март 2024

Близките на Avicii намекнаха, че се е самоубил

Досега няма официално обяснение за смъртта миналия петък на Тим Берглинг, както и истинското му име

По материала работи: Деян Михайлов
Близките на Avicii намекнаха, че се е самоубил

Семейството на DJ Avicii - един от най-популярните и влиятелни диджеи от последните години, намекнаха, че той се е самоубил. В първия коментар след като 28-годишният швед бе открит мъртъв в Оман, близките споделиха, че той буквално се е борел с живота си и "не можеше повече да продължи".

Досега няма официално обяснение за смъртта миналия петък на Тим Берглинг, както и истинското му име.

"Той наистина се бореше с мисли за Смисъла, Живота, Щастието. Той не можеше да продължава повече. Той искаше да намери покой", се казва в съобщението на семейството, цитирано от "Ройтерс". Агенцията допълва, че това звучи като намек, че известният музикат и продуцент на електронна денс музика е посегнал на живота си. Говорителката му Даяна Барън отказа да коментира повече темата.

"Скъпият ни Тим търсеше, неговата крехка артистична душа диреше отговори на екзестинциални въпроси. Той бе изключителен перфекционист, който много пътуваше и усилено работеше с темпо, довеждащо до огромен стрес", се казва още в съобщението.

"Когато спря с турнетата, той искаше да открие баланс в живота си, да бъде щастлив и да прави това, което най-много обичаше - музика."

Avicii бе особено популярен в Европа, където преди близо седмица почитателите му бяха шокирани от новината. В центъра на Стокхолм спонтанно се събраха хиляди негови фенове, а във вторник с църковни камбани бе изпълнен мотив от един от големите му хитове.
Dnevnik.bg

Коментари

Новини Варна