Агнешко с лук и картофи

Агнешко с лук и картофи

Продукти:
2-2.5 кг агнешко
4-5 връзки пресен лук
100 г масло
сол
1 връзка магданоз
300 мл бяло вино
черен пипер
девисил
джоджен
2 кг пресни картофи
1 ч. чаша вода

 

Приготвяне:
Агнешкото се почиства и осолява. Правят се разрези, в които се слагат парченца масло. 

Останалото масло се слага под и около месото. Заливаме с бялото вино и водата. 

Прибавят се картофите, пресния лук и магданоз и всичко се разбърква добре. 

Подправяме с черен пипер, джоджен и девисил на вкус. Покрива се с фолио и се пече около 2-2.5 часа.

 

 

Новини

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата