IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
13:50 | 13 октомври 2016
Обновен: 19:00 | 18 март 2024

Как се влюбват различните зодии

В общи линии Везните ще ви направят на луди с номерата си

По материала работи: Пламен Янков
Как се влюбват различните зодии

Един от основните проблеми на човечеството е, че всички хора неизвестно защо са се родили под някакви съзвездия. Биха могли да живеят, работят и обичат съвсем нормално, ако не бяха тези коварни звезди. И така – как се влюбват различните зодии?

 

ОВЕН

Овенът се влюбва спокойно. Това е един от редките случаи, в които оставя настрана огнения си темперамент и спокойно седи на брега на реката с тревичка между зъбите, чакайки по водата да се спуснат тихо труповете на враговете му. След което Овенът мързеливо отива до обекта на страстта си и небрежно заявява “Дай да отидем в храстите да се разпишем”.

 

ТЕЛЕЦ

Телецът се влюбва яростно. Обектът на неговата любов трябва да му принадлежи напълно – с всичките си вътрешности и кредитни карти. Защото иначе... не, не искате да знаете какво ще стане иначе. Страстта на Телеца следва завета на Малката Разбойничка - “Ще заповядам да те набият с камшик и ще ме обикнеш”. Ще ме обикнеш, казах! Така че хората винаги отвръщат с взаимност на чувствата на Телците (иначе става страшно, много страшно). Пък ако някой случайно напусне Телеца, ще го направи на пръсти, под прикритието на нощта и само с дрехите на гърба си.

 

БЛИЗНАЦИ

Близнаците се влюбват искрено. И завинаги. Това “завинаги” трае обикновено половин година, а обектите на искрената любов могат да са примерно двама. Но и двамата ще бъдат обичани съвсем искрено. За Близнаците е абсолютно нормално да ридаят сутринта заради наранилата ги вечна любов, а вечерта да си режат вените заради вечната любов номер две. При това и в двата случая мъката им е съвсем неподправена. Ако някой не го разбира това, сигурно е Водолей.

 

РАК

Ракът се влюбва предпазливо. Пълзи в кръг около потенциалната си жертва, не я доближава и си мисли “Ами ако това не е моята единствена?”, “Ами ако започнем нещо, пък се окаже, че тя не е за мен?”. Обектът на подобна любов се отегчава от тези припълзявания малко повече от прекалено, затова вероятността връзката изобщо да започне зависи изцяло от търпението на избраника/избраницата на Рака. Но особено търпеливите ще бъдат възнаградени – влюбеният Рак е способен да даде целия свят на половинката си. Впрочем процесът на даване на света върви по същата схема - “Ами ако този свят е скучен?”, “Ами ако любимата ми диша хлор и не й трябва кислороден свят?”. И това продължава дъъълги години.

 

ЛЪВ

Лъвът се влюбва с неохота. Тоест, това разбира се е полезно за здравето, но съвременните връзки предполагат половинките да имат равни права. За Лъва е абсолютно необяснимо как може той да има същите права като другите нищожества. От друга страна, ако му кажете вълшебната фраза “Искам ти да си отгоре” (не само по отношение на секса), Лъвът автоматично ще ви приеме в прайда си, което ще ви гарантира редовно глезене с вкусотийки. Защото Лъвовете по правило наистина са невъзможно готини.

 

ДЕВА

Девата се влюбва като за последно. Още от самата зора на връзката предоставя безрезервно на обекта на страстта си своите ръка и сърце, приятели, деца от първия брак и лели от Каспичан. На плахия въпрос “За какво ми е лелята?”, влюбената, но все още безкрайно предвидлива Дева ще отвърне, че в домакинството са се оказвали нужни и по-изненадващи неща. Ако обектът на страстта й избяга, Девата ще страда смирено и ще чака година-две половинката да размисли и да се върне. Впрочем решението да се върнете при Девата ще е правилно.

 

ВЕЗНИ

Везните се влюбват от любов към изкуството. Нали връзките са нещо красиво, а красивият любовен романс си е направо върха на сладоледа. Везните красиво ухажват, красиво правят секс и красиво си отиват завинаги. А после още по-красиво се връщат. В общи линии ще ви направят на луди с номерата си. Но това никога не е от лоши чувства – просто животът е твърде кратък и човек трябва да опита всичко. А всичко е толкова вкусно!

 

СКОРПИОН

Скорпионът се влюбва в обедната си почивка. Някъде между уроците по актьорско майсторство и курса по фотография. Освен това Скорпионът се влюбва много технично – бързо избира жертвата, прави прицелно ужилване в сърцето и ето че жертвата вече се гърчи в агония и се моли “Вземи ме най-сетне!”. Скорпионът радостно я взима, цунка я по пъпчето и изчезва на урок по йога.

 

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът предпочита да не се влюбва изобщо. Защото Ще Стане Лошо. Всичко ще стане много лошо, както винаги. Ако Стрелецът случайно се влюби все пак, постоянно ще е нащрек – стана ли зле всичко вече? Или засега още е наред? Или все пак не е, о, Боже... Но ако Стрелецът успее да престане да проектира ужасния си опит от предни връзки върху следващата, всички останали зодиакални знаци ще останат да вехнат в унила завист някъде в ъгъла.

 

КОЗИРОГ

Козирозите се влюбват рационално. При тях няма такива работи – тряс, сякаш гръм те удря и пеперуди в корема. Козирогът знае, че пеперудите в корема противоречат на физиологията и че преди да се влюби, трябва да изучи добре стратегическо-техничните характеристики на предполагаемата внезапна страст. Грешно е да си мислите, че Козирозите са тревопасни. Нищо подобно! Те дебнат от клона като ягуари, могат да наблюдават плячката си с години, за да направят накрая добре премерен скок. И ето че жертвата вече лежи с разкъсано гърло... извинете, с разкъсано бельо, и нежно шепне “И аз те обичам”.

 

ВОДОЛЕЙ

Водолеите се влюбват правилно. Всички останали знаци гледат на влюбването приблизително така - “Аз те обичам, значи ти ми дължиш времето си, вниманието си, парите си и всичко останало, което имаш”. Водолеят пък смята, че ако е влюбен в някого, трябва да се грижи за него. Има невероятната дарба дори когато романсът е в разгара си, да не се обижда, че половинката не е звъннала цели 40 минути. А на късните прибирания вкъщи реагира приблизително така - “Утре пак ли ще те затрупат с работа? Ето, вземи си сутринта този сандвич със сирене”. И сандвичът наистина е със сирене, а не със стрихнин.

 

РИБИ

Рибите се влюбват класически, по точните канони на любовните романи – да има страст, хормони, разкъсани ризи, щастие, болка и кървави сополи. Важна забележка – обектът на любовта им трябва да е максимално недостъпен, да живее в друг град, или по-добре в друга страна, или най-добре да заминава на изследователска мисия за Марс. Рибите трябва да страдат и да преодоляват препятствия, иначе не виждат никакъв смисъл да си размърдат хрилете. След любовна връзка с Риби остава една пустиня, покрита с дебел слой сива пепел. И само кървавите сополи напомнят с яркия си цвят за някогашната страст.

 

woman.hotnews.bg

 

Четете още Какво куче подхожда най-много на зодията ви?

Коментари

Новини Варна