IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
08:30 | 21 май 2018
Обновен: 02:39 | 23 март 2024

Лошо начало на седмицата за 4 зодии!

Какво вещаят звездите?

По материала работи: Борис Проданов
Лошо начало на седмицата за 4 зодии!

Овен

Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколите магазините - това ще Ви ободри.

 

Телец

Ако искате да намерите нещо, което да Ви подскаже, няма да Ви помогнат списанията, телевизията или радиопрограмите. Никакъв външен източник няма да Ви даде вдъхновение, а и дали това е въобще възможно? Та нали тези източници не знаят какво представлявате всъщност и от какво се ръководите в своите постъпки. Ако искате да чуете правилния съвет, по-добре се обърнете към хора, които от отдавна Ви познават и на които не сте безразлични. Задавайте колкото се може повече въпроси, и бъдете готови да чуете истината. Дайте да се разбере, че ще успеете да се справите с нея.

 

Близнаци

Емоциите Ви преживяват упадък, а ситуацията става все по-сложна, задълбочаваща се, и до някаква степен драматична. Но как бихте се чувствали и Вие, ако някой прекалено много Ви притиска, за да измъкне от Вас поне някоя дума за нещо, а Вие отлично знаете, че това няма да стане? От друга страна сега е много лесно човек да Ви предразположи на разговор. Ако попаднете на подходящите слушатели, най-доброто решение е да говорите. Разкажете за това, което Ви вълнува.

 

Рак

Имате шанс да постигнете значителни успехи в онова, с което се занимавате. Въпреки това не трябва да забравяте, че достигането на най-важната от Вашите цели, изисква жертви. Бъдете готови да направите сложен и труден избор. За себе си ще напомнят отдавнашни недоброжелатели. От времето, когато за последен път сте имали нещо общо с тях, те са станали още по-коварни и изобретателни, така че въобще не може да разчитате на лесна победа. Вашите лутания и съмнения няма да бъдат разбрани от близките Ви хора, но те охотно ще Ви подкрепят с добри думи. Не би Ви се отразила зле и конструктивната критика - ще я чуете от по-възрастните роднини...

 

Лъв

Привързаността към родителите, родните места, а също и към партньора по брак, през този ден незабелязано ще набира сила. Може също да изпитвате силно влечение към общуване с хора, които смятате за свои приятели и които са необичайни и оригинални личности. Брачният или деловият Ви партньор едва ли ще бъдат склонни днес към пълна откровеност . Ако отношението им към Вас е добро, може съвсем умишлено да скриват някои истини за живота, или някои обстоятелства от личния си живот. Подбудите и на практика ще са съвсем добри.

 

Дева

Днес много ще Ви се иска да се пожалите на своя любим човек от несправедливостта на съдбата по отношение на Вас, но едва ли той ще разбере Вашата печал в пълен обем и да Ви утеши по подходящ начин. Може би си заслужава да се опитате да се справите с всичко самостоятелно?

 

Везни

Макар и да имате състезателен дух, днес тази игра, която играете с някого, ще Ви омръзне. Даже и Вашият партньор е започнал да я намира малко уморителна. Позвънете му или му пишете по електронната поща, за да сложите край на създалата се ситуация. В този момент просто трябва да се концентрирате на по-важни неща в живота, а ако това означава, че за целта ще трябва да скъсате отношения, нека бъде така. Понякога някои неща просто не заслужават вложените усилия. Ако това не е интересно, значи не е правилно.

 

Скорпион

Притежавате завидна настойчивост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои отношения се явява преимущество, а в други - недостатък. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става успехът, но в личните съвсем не е така. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и настроение. . Постарайте се да избегнете импулсивното и арогантно поведение. В професионалната Ви работа може да се появят конфликти, мотивирани от властта и авторитета. Времето не е подходящо за решаване на парични проблеми.

 

Стрелец

Всички важни и спешни задачи ( в това число и неприятните) би трябвало (при възможност) да се обсъдят и решат още през първата половина на деня. Вечерта интересуващите Ви въпроси сякаш ще увиснат във въздуха, а за тоя подходящ момент ще се наложи да чакате поне още няколко дни. Ако сте увлечени от любовен роман, не бързайте да превеждате отношенията в последната, интимна фаза, защото рискувате вместо емоционално вдъхновение и подем на силите, да преживеете разочарование. Препоръчително е, да се въздържате от незадължителни финансови операции.

 

Козирог

Време е да помислите за дреболиите, свързани с ежедневната работа, изпълнението на представителни задачки и поддържането на добро самочувствие. Това няма да попречи да рационализирате своята рутинна дейност, да систематизирате всичко, което се отнася до тази работа, както и да потърсите допуснатите някога грешки. Това също е подходящо време , за да тестувате своите колеги и партньори за професионализъм, издръжливост и надеждност.

 

Водолей

Ще се наложи да се проявят чудеса от самообладание: днес обкръжаващите Ви сякаш нарочно ще Ви дразнят и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте емоциите да Ви завладеят. За постъпките, извършени под тяхно въздействие , просто няма начин да не съжалявате в последствие. Ако трябва да вземете важно решение, водете се от логиката и здравия разум. Интуицията днес има почивен ден, а чуждите съвети ще са удивително безполезни. Ще напомни за себе си стар приятел, който има за Вас приятна изненада. Вечерта обещава интересна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

 

Риби

Днес ще можете да преуспеете , благодарение на появата на нови партньори и съюзници. Положението се променя стремглаво, но Вие ще успеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете единствено вярната тактика и по абсолютно съответстващ начин да използвате абсолютно всички откриващи се възможности.. Безпокои Ви само това, че ще се наложи да отвръщате с отказ на молбите на своите близки, но това ще се изисква от обстоятелствата. Дадената ситуация не се отразява на отношенията си, но Вие сте недоволни от себе си.

 

БЛИЦ

 

Вижте още: Тв Черно море - Хороскоп за 21 май

Коментари

Новини Варна