IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
20:00 | 23 май 2018
Обновен: 07:06 | 15 април 2024

Звездите, които се замесиха в секс скандали

За някои това се оказва най-прекият път към славата и гарантирано печели интереса на публиката

По материала работи: Пламен Янков
Звездите, които се замесиха в секс скандали

Секс скандалите в шоубизнеса не са рядкост. За някои това се оказва най-прекият път към славата и гарантирано печели интереса на публиката, отбелязват от Дарик.

 

Лейтън Мийстър

Звездата от сериала "Клюкарката" (Gossip Girl) неотдавна се сдоби с изтекъл в интернет секс запис. Макар и да отрича, очевидно е, че във видеото е тя. Много таблоиди написаха всякакви спекулации относно Лейтън. Едни казват, че записът е направен преди началото на кариерата ѝ, а други твърдят, че е по времето на снимките на "Клюкарката", а мъжът във видеото е нейният колега Ед Уестуик.

 

Колин Фаръл

През 2005-а година всички видяха палавите сексуални игри на Колин Фаръл и плейбой модела Никол Нарейн. След като за няма и няколко дни записът стана трендинг, Колин сподели пред сп. Elle, че това е бил първият път, в който е правил секс след 4-годишната му борба с алкохолната зависимост. „Беше следобед, в светла стая с отворени завеси. За мен това беше нещо ново. Бях свикнал на пияни, незапомнящи се вечери, в тъмни нощни клубове“, споделя звездата.

 

Дженифър Лопес

Седем години Джей Ло се бори в съда, за да може секс запис от медения месец с първия й съпруг Оджани Ноа да не бъде пуснат в интернет. Най-накрая миналата година съдът наложи вето над разпространението на записа, а бившият съпруг на Дженифър се оправда, че целта му не е била да излага Джей Ло. Според Оджани Ноа еротичните записи не са били с цел да спечели пари, а били само и единствено вдъхновение за биоргафичния му филм.

 

Ким Кардашиян

През 2002 г. Ким беше просто наследничката на богатството на адвоката Робърт Кардашиян, личната стилистка на певицата Бранди Норууд и в романтична връзка с брата на Бранди – Уили „Рей Джей“ Норууд. През 2006 г. Ким започва телевизионната си кариера с малки участия в шоутата на Парис Хилтън, а година по-късно порно компанията Vivid Entertainment пуска официален четиридесет минутен филм с Ким и Рей Джей, озаглавен „Ким Кардашиян – Суперзвезда“.

 

Кание Уест

През 2014 г. се появиха слухове, че е продаден домашен видеоклип с тогавашния приятел на Ким - Кание Уест. Водеха се спорове дали жената във видео клипа наистина е Ким Кардашиян, или просто двойник, но Кардашиян намекна, че двамата с Кание наистина имат личен секс клип.

 

Според публикации в медиите записът е направен още преди двойката да се събере. Видеоклипът никога не е бил публичен и Кание твърди, че няма нужда това да се случва.

Коментари

Новини Варна