IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
17:52 | 25 май 2018
Обновен: 11:16 | 16 април 2024

Неща, които алфа жената изисква от мъжа

Независимост

По материала работи: Пламен Янков
Неща, които алфа жената изисква от мъжа

За разлика от своите приятелки, амазонките, съвременната алфа жена е достатъчно сигурна в себе си, за да знае, че има нужда от мъж в живота си.


Но този мъж не трябва да е случаен. Ето 11 условия, селектирани от iwoman.bg, на които той трябва да отговаря, ако иска да има дълга и успешна връзка с алфа жена.

 

1. Динамичен лайфстайл

Алфа жената е в непрекъснато движение. Тя не може да седи и да чака партньора си да я догонва в нейния интензивен и динамичен лайфстайл. Важно е да се движите с нейната скорост – нито да я притискате, нито да изоставате. Алфа жената има програма, тя знае какво трябва да се направи и не се плаши от тежка работа. Поддържайте нейното темпо и всичко ще бъде наред.

 

2. Независимост

Алфа жената търси мъж, който е напълно независим – и финансово, и психологически. Той трябва да има здравословно его и свои собствени мнение, хобита, приятели. Алфа жената търси равностоен партньор, който да бъде до нея – не зад или пред нея.

 

3. Позитивност

Успехът е кредото на силната жена и тя знае, че правилната нагласа е половината от успеха. Тя насърчава и мотивира всички около себе си и очаква същото в замяна. Затова оставете негативността си на прага, насърчавайте я да постига целите си и празнувайте с нея, когато ги постигне.

 

4. Свобода

Силните жени ценят дълбоко свободата си, както и мъжете, които уважават това. Те не понасят да бъдат ограничавани по какъвто и да било начин и няма да го позволят на никого.

 

5. Конструктивна критика

Ако една силна жена е напът да направи грешка, нейният партньор ще я предупреди. Защото тя се нуждае от това. Тя има нужда егото й да бъде подлагано на проверка от време на време, но това трябва да бъде направено с такт и без грубост.

 

6. Предизвикателство

Тези жени обичат предизвикателствата. Те искат да се състезават с партньора си интелектуално, физически и емоционално. Всеки ден. В противен случай скоро ще се отегчат и ще станат безразлични. Партньорът им трябва да бъде боец – достатъчно сигурен в себе си и способностите си, за да бъде щедър в победата и спортсмен в загубата.

 

7. Чувство за хумор

Да бъдеш постоянно на върха е трудно и стресиращо, затова партньорът на силната жена трябва да знае как да я разсмее. Тя очаква интелигентни закачки, на които да върне отговор. Алфа жената обича сарказма, но знае, че партньорът й е достатъчно уверен в себе си, така че тя не се страхува, че ще нарани чувствата му.

 

8. Привързаност

Алфа жените са човешки същества. И което е по-важно – жени. Независими и амбициозни, но жени. Те все още искат да са обичани и щастливи. Обичат гушкането и се радват, когато партньорът им показва своята привързаност.

 

9. Доверие

Като всяка друга жена, алфа жената има страхове, надежди и мечти и иска да бъде с мъж, на когото да разкаже всички тези неща и да разкрие своята уязвимост. Тя предпочита да се доверява на партньора си, отколкото да го контролира, защото не иска цялата драма от връзка с мъж, на когото не може да се вярва.

 

10. Партньор в престъпление

Най-добрата подкрепа за силната жена в трудни времена е когато правите нещо заедно с нея. Независимо дали става дума за курс по плуване или скок с парашут. Мъжът, който не само уважава нейните цели, но и ги постига заедно с нея, е перфектният партньор за алфа жената.

 

11. Нови хоризонти

Алфа жената си дава сметка, че не може да знае всичко, но се опитва. Тя има нужда от партньор, който да я учи на нещо всеки ден – без да я поучава. Затова винаги трябва да сте информирани за всичко ново и актуално – от атомна енергия до сладки снимки на котенца.

 

Бонус

Без значение колко силна и независима е една жена, тя все пак е жена. Може да се влюби от пръв поглед по най-глупавия начин дори в мъж, който е далеч от очакванията й. Но като алфа жена, тя все още е човекът, който ще взема решенията и ще управлява връзката по своя собствен начин.

Коментари

Новини Варна