IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
20:56 | 26 май 2018
Обновен: 15:19 | 26 март 2024

Най-сигурните знаци, че го привличаш сексуално

Търси си извинение, за да е близо до теб

По материала работи: Пламен Янков
Най-сигурните знаци, че го привличаш сексуално

Има някои издайнически знаци, които показват кога един мъж е привлечен сексуално от теб. Някои от тези признаци са едва доловими, други - доста очевидни. Собствените ти съмнения обаче могат да замъглят преценката ти дали той гледа на теб като на сексуален обект. Понякога е по-лесно да разбереш знаците на сексуално привличане между другите, отколкото да разчетеш сигналите, които ти изпраща един мъж. Ето някои улики, селектирани от dama.bg, които декларират сексуално привличане.

 

Той те оглежда отгоре до долу:

Погледът му ти показва за какво си мисли, докато се взира в устните, гърдите и дупето ти. Твоите чувствени места са като магнит за него. Трудно отделя очи от нежните ти извивки и се дразни, ако на хоризонта се появи друг мъж.

 

Търси си извинение, за да е близо до теб:

Когато един мъж е сексуално заинтересован, му е трудно да стои далеч от теб. Той си търси извинения за физическа близост, докосва те уж случайно, сяда близо до теб.

 

Флиртува с теб:

Разсмива те, разказва ти пикантни случки, усмихва се чаровно, сякаш за пръв път вижда жена. Чувстваш се безсилна срещу скандалното му флиртуване. Позволява си доста смели закачки, които те карат да се изчервяваш. Изобщо не ти спестява какво иска да направи с теб и говори напълно сериозно.

 

Задава ти лични въпроси:

Ако някой мъж се интересува сексуално от теб, той ще се опита да разбере дали си ангажирана с друг. Възможно е да го засечеш да търси с поглед дали имаш сватбена халка. Не се изненадвай, ако директно те попита дали си сама. Дори да не му отговориш, той няма да спре да те изнудва, за да получи повече информация.

 

Езикът на тялото го издава:

Раменете му се повдигат неволно, сякаш казва: "Аз съм свободен за теб!" Дланите му са обърнати нагоре, което е сигнал за уязвимост и отстъпчивост. Зениците му са разширени, гласът - дрезгав. Цялото му тяло показва вълнение и притеснение и точно ти си причината за това. Още ли се съмняваш?

Коментари

Новини Варна